bob57_cz
Učitel češtiny
... ale ne u neumětela Palavy.Pozn.: s grafickou kartou AMD / ATI tento patch funguje bezvadně...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
... ale ne u neumětela Palavy.Pozn.: s grafickou kartou AMD / ATI tento patch funguje bezvadně...
Tak jsem asi také neumětel, ale ani mě to nefunguje. Vše instaluji podle návodu, ale marně. Nebyla by nějaká pomoc?... ale ne u neumětela Palavy.
Jednoduše jsou ve widlousech ve složkách System32 a WOW64, ale origo se zálohují a nahradí modifikovanou z 8.1, která se stáhne přes ten jeden návod.

Já jsem ten dll vůbec dnes nehledal, já jej tam kopíroval z těch dob, kdy Icik mi dal ten odkaz. Tedy je asi úplně fuk, ze které aktualizace to je.Ne opravdu nejsem idiot a myslím, že s počítačem umím obstojně zacházetJá jsem na tom s tímto souborem takhle. Složku Windows.old neřeším. Logicky jsem použil ten nejaktuálnější soubor z 10.1. kdy jsem naposledy aktualizoval GK.
Ale tam se nic nevybírá. Jen se zmačkne ten start. Nic víc.No jasan. Hodím to oboje do složky s hrou. Spustím ten patch. Vyberu onen atiumdag.dll soubor a dám patchovat. .