Krásný podvečer, po 3 letech se mi povedlo si pořídit počítač schopný parametricky rozjet MSTS s českými tratěmi (ten poslední toho byl schopný taky nebýt permanentně se odlepujícího větráku grafické karty), bohužel po instalaci MSTS jsem byl nemile překvapen, když jsem se chtěl svézt z Brna do Blanska na 814.001 a cestu jsem ukončil po 15 minutách v Babicích nad Svitavou, kvůli FPS +-7, nevěděl by někdo poradit, jak nějak pořešit nastavení na W10 pro MSTS, je hezké, že zde některým členům jede MSTS na 10-tkách automaticky, je hezké, že se zde prachobyčejní, ale strašně "vyčůraní" Slované (sorry Míšo aj.) nenachají sledovat od FBI, CIA, NSA, NASA, FSB, KGB...
Ale najít zde konstruktivní radu pro to jak rozjet MSTS na W10 s grafikou NVidia jsem zde nenašel, omlouvám se za mírně útočný ton příspěvku po tolika letech, ale viděl jsem, že nejsem sám, kdo tu prosí o nějakou radu.
Parametry PC:
RAM: 8GB
GPU: NVIDIA GeForce 940M/4096GB
HD: SSD 256GB
Dopředu děkuji za jakoukoliv informaci, chybí mi už jenom jedno "NEPOJEDE" a i já to tento boj vzdám.
T. Rybka
Číslo příspěvku 3 prosím nehodnoťte, že si tu vyskakuji (něco k viz. poslední odstavec), měl jsem, popř. možná mám ještě jeden profil na který se nejsem sto rozpomenout...