Win 10 a MSTS

Podle mě taky, něco vyloženě brzdí o zeď a ihned povoluje. co mi přijde pod ruku v souvislosti s novými zvuky, to poladím. Alespoň tak, aby se s tím dalo normálně jezdit. Žádné vědecké práce na rok, vše se dá aktualizovat. Teď aktuálně dělám 810 a 814, tam v 10 km/h povolím a krásně dobrzdím. Jsou tam i nějaké chyby, např. hmotnost u 010 je 24 tun místo šestnácti, různé úpravy u každého engu, atd. Taky je např. rozdíl ve výkonu, v MSTS vyjedu stoupání padesátkou, v OR se plazím třicítkou. U původního ladění byly nižší hodnoty kvůli realnému chování, v OR se musí zadat tabulkové, pak to taky jede padesátkou. Akorát to chce jezdit aktivity, pak je motivace upravovat zvuky a ladění :)

Jacek: To je pravda, u 150/1 a 371 se mi zdá, že jedou hůž než v MSTS, kolikrát je třeba jet "kudlu", aby se stíhalo. Vlastně i u 749 mi to tak přišlo. Samozřejmně jsem vždy měl ladění pro OR.

Zbyněk Šemora: Mám grafiku nVidia a jediné, co se mi podaří rozjet je prohlížení tratě a pár aktivit ve trati 310. Na tratích BP a 321 už nerozjedu téměř nic :-( Jednou jsem nějakým záhadným způsobem rozhýbal prohlížení tratě na 321, ale FPS nevyletělo víc jak na 8.

No, kdysi před nějakým rokem byly grafiky nVidia a byl tento problém v Sedmičkách. Způsobovaly to ovladače, které nepodporovaly staré hry pod DX7. Měl jsem za to, že už se to vyřešilo. Ale je možné, že není ze strany výrobců zájem, aby to fungovalo, aby se staré věci nahrazovaly novými a tím se hýbal trh.

Chlapci chlapci, kdyby jste místo lajkování Bendíkova příspěvku, jak bych kdysi nenapsal o MSTS..., raději vyzkoušeli rozchodit "oerko" a připomínkovali chyby, tak by jsme se zase třeba kousek pohli z místa. Proč si asi myslíte, že jsem změnil názor. :) Teď jsem odeslal další aktivitu k vydání a věřte, že se s MSTS nedá vůbec srovnat, jak provoz, tak zvuky a chování vlaku je taky cajk. O pádech hry nemá ni cenu hovořit.
Ale je možné, že není ze strany výrobců zájem, aby to fungovalo
Úplně normální věc ve vývoji programů. Proto jsem zde několikrát psal, že za chvíli k spuštění MSTS budeš potřebovat více utilit, jako ke hře samotné a nikde nebude záruka, že to bude fungovat všem. Já jsem tak kdysi rozcházel stařičký simulátor N57 a výsledek byl úděsný.

Každý kdo chodí do práce, nebo má nějaký příjem. :) A mimochodem, jede i na daleko slabších PC než mám já.

Souhlasím s tebou. Když jsem si upgradoval win 7 na win 10, tak jsem přestal zpouštět MSTS. Pokud si dobře vzpomínám, spustilo mi to pouze 310ku, jinak BP a ani 321 ne. Tak jsem si vrátil winy na 7ky.
Minulý týden mi ale komp klekl a byl jsem nucen si koupit nová, který má win 10 v sobě. A MSTS mi tady šlape bez problému. Predejci říkali, že ty 10ky na starších strojích špatně fungují. Ale další věc je také ta, že 10ky už prošly 2 velkýma aktualizacemi, takže už by měly být o dost vychytanější ;)

Ahoj potřebnuji poradit co mám dělat.Nainstaloval jsem si MSTS na notebook s W10 a grafikou NIVIDA a píše my to Please login with administrator privileges and try again nevíte co s tím??
MSTS mám nainstalované v D/MSTS.

No teď už to nepíše nic ale ani se nic nezobrazí jen se chvíli točí kolečko pak přestane a nic.

Ja jsem správce.
To si jenom myslíš.
Otevři si vlastnosti zástupce pro spouštění a na kartě kompatibility si zatrhni odpovídající fajfku dole a potvrď.
Potom při spuštění bude vyskakovat okno UAC pro potvrzení, které musíš odsouhlasit.
Pokud se nezobrazí, je něco špatně jako v tvém případě, kdy ti jenom točí kolečko.

Máš to i naistalováno jako administrátor? ( Umístěno mimo systémové adresáře to máš.)
Nemáš v NTB dvě grafiky?
Čím spouštíš? Máš "bin"?

Mám dvě grafiky mám to mimo systémové adrsáře spouštím to normálně přes zástupce na ploše a bin nemám.

Bez Binu dokážeš spustiť len default trate a default vozidlá. Nič s ČS a SK tvorby nespustíš. Potom sa musíš presvedčiť, že ti msts nespúšťa s integrovanou grafikou......Máloktorá dokáže MSTS korektne spustiť.

Back
Nahoře