Takže jsem si zopakoval postup, jakž takž vše dobré, problém byl nejspíš ve "spustit jako správce" ale... Po druhé instalaci se mi sice spustil i Train Store, ale stále po každém spouštění otravuje s potvrzením ukládací složky, defaultní aktivity nejedou, protože se asi nějak zhádaly s mým původním Trainsetem, který jsem do simulátoru jen přetáhl ze zálohy, takže jim chybí veškerá vozidla.
Čímž nerozjedu ani volnou jízdu, protože pro trať chybí funkční aktivita.
Pokud chci základní aktivitu nebo soupravu vytvořit, abych si zpřístupnil volnou jízdu a vyzkoušel, zda můj Trainset vůbec funguje a simulátor na Desítkách jede korektně, nejde spustit Editor MSTS. Začne hrabat, objeví se okno, okno zmizí, šlus.
Půl roku jsem nejezdil, další půlrok neměl MSTS ani nainstalovaný a po roce už to prostě asi nedovedu nahodit. Ani nevím, jestli vůbec je simulátor schopen fungovat, když se nedostanu přes základní spouštěcí postupy.
Byl by někdo ochoten mi poradit?
a) jak se to pokusit nahodit, když se původně fungující trainset nedovedl včlenit do nové instalace, přičemž na Activity Converteru se mi objevuje jen malá část vozidel a zbytek prostě ne? Mám ho ve složce Trains - Trainset spolu se složkou Consists (ty jsou defaultní). Mělo by být ještě něco jiného někde jinde?
b) jak přimět TrainStore k zapamatování si složky a neptat se při každém spuštění aplikace
c) jak spustit na desítkách editor MSTS
Díky za případnou pomoc, nejspíš bych už prohodil ten počítač oknem.