Win 10 a MSTS

Uz si mně odpověděl, proč mi to nefunguje. Mám smolíka. Tenkrát totiž před 3 lety, když se stalo něco podobného, tak mi někdo od Vás poslal msts už dekryptované a bylo zazipované ve složce. Už nevím, která dobrá duše to byla, ale fakt je ten, že mi to na dvou jádru fungovalo a to i na win 10. Už žádnou radu nechci. Díky,za všechny rady. Já si je znovu projdu. Tvůj věnovaný čas pro mě nebyl marný.

A nechcete se raději projíždět v Openrails? Než se tak dlouho trápit s rozdejchání MSTS v Desítkách? Na volnou jízdu je v OR o 100% hodnotnější zážitek. Tedy až na jen beta verze ladění a nedořešení zobrazování a animací některých kabin lokomotiv.

A nechcete se raději projíždět v Openrails? Než se tak dlouho trápit s rozdejchání MSTS v Desítkách? Na volnou jízdu je v OR o 100% hodnotnější zážitek. Tedy až na jen beta verze ladění a nedořešení zobrazování a animací některých kabin lokomotiv.
Jo, určitě, to není problém. v Open Rails nebude problém, akorát si musím více pohrát s Timetables, aby to fungovalo jako v msts.

Ony tam snad nefungují základní aktivity?
Fungují, akorát mi tam nešel autopilot, i když jsem ho nastavil v nastavení OR. Prostě aktivity tam byly v seznamu podle timetables, ale nebyly zafixovány, jak když je připravíš v msts.
V OR jsme vytvořil aktivitu určitého vlaku. S tím v návaznosti vlaky, které dělaly provoz okolo. takže vlastně O.K. - vše jak dříve v msts. S autopilotem jsem měl problém, ale mrknu na to. Určitě chyba bude mezi klávesnicí a židlí.

Ahoj Bobe, Tak jsem se trochu pohrabal v TSRE5. A aktivita jde udělat i s trafikem za stejnou dobu , možná i rychleji, než jsem ji dělával v msts. Krom toho ten autopilot ted už funguje. Všechno funguje. Ještě se mrknu, až tam budu mít nějaké přeprahy a události, když se něco rozjede po průjezdu jiného vlaku. Super... Nemá to chybu. Takže jsem v poklidu přešel na OR. TSRE5 má zároveň editor na vytváření nových tras a krajiny. A není to taková stavebnice jak v TS pro 15tniletý hochy. Super... Ještě se kouknu, jestli to neumí natáhnout krajinový půdorys přes google map. Uvidím za jak dlouho dám nějakou větší aktivitu. To budu mít v trafiku zase přes 100 vlaků...tak mám na čem pracovat.

Ahoj Bobe, Tak jsem se trochu pohrabal v TSRE5. A aktivita jde udělat i s trafikem za stejnou dobu , možná i rychleji, než jsem ji dělával v msts. Krom toho ten autopilot ted už funguje. Všechno funguje. Ještě se mrknu, až tam budu mít nějaké přeprahy a události, když se něco rozjede po průjezdu jiného vlaku. Super... Nemá to chybu. Takže jsem v poklidu přešel na OR. TSRE5 má zároveň editor na vytváření nových tras a krajiny. A není to taková stavebnice jak v TS pro 15tniletý hochy. Super... Ještě se kouknu, jestli to neumí natáhnout krajinový půdorys přes google map. Uvidím za jak dlouho dám nějakou větší aktivitu. To budu mít v trafiku zase přes 100 vlaků...tak mám na čem pracovat.
Pracuj, pracuj, hlavně na studiu češtiny, aby ti bylo normálně rozumět a nemusel si tam člověk doplňovat a domýšlet, co tam chybí nebo je špatně.

Jo, dobře, teď v TSRE5 dělám další traffic v OR. Akorát jsem zjistil, jednu věc. Nevím, jestli to dělá OR, anebo budu muset upravit všechny engy, anebo je něco špatně nainstalovaného u OR. Sběrače u všech lokomotiv se dostávají nad vodící lano troleje - téměř k nosnému lanu. Viděl jsem nějaké videa od vláčkařů na youtube. Neměli tam zobrazené vůbec troleje. Tak nevím, jestli to bylo úmyslně anebo ne. Kdo dělá hodně aktivity jen v OR? Mohl by poradit? Ještě to vyzkouším a nainstaluji si znovu čistě nové složky msts na jiný disk pro OR.

Už jsem to opravil. Sběrače už sedí. ještě, že je BP od p. Šemory. Je to jak etalon, když se něco podělá na jiných tratí... Pokračuji v experimentování v TSRE5.

Oni ti kindoši s inteligencí menší než "chytrý telefon" potřebují osobního inkluzního asistenta.

Ale to se týká Openrails, jestli si to nepochopil ty inteligente. A pokud se cítíš tak exkluzivní, tak si založ rovnou nějakou sektu, mohl bys tam dělat samozvaného vůdce. Dobře by Ti to sedlo.

To sice ano, oni jen upozornili (byť poněkud nevhodně) na to, že vlákno se nazývá "Win 10 a MSTS", a není tedy určeno pro OpenRails.

Ale to se týká Openrails, jestli si to nepochopil ty inteligente.
Ano, my jsme jako inteligenti velmi dobře vyhodnotili, že ty tu celou dobu funguješ jako blbeček se všemi atributy od prvního vstupu sem až po poslední štěk.
(byť poněkud nevhodně)
Žádné servítky si nehodláme brát kvůli hlupákovi, prostě nazýváme věci pravými jmény. Sluníčka si mohou jít hulákat na Letnou.
a není tedy určeno pro OpenRails.
Není určeno pro nic a nikoho mimo téma určené v nadpisu vlákna, což jednodušší jedinci nedokážou pobrat.

Pekný večer! Listoval som fóra, ale nikde som nenašiel odpoveď... Tak sa obraciam na vás. Snažil som sa rozbehnúť MSTS na win10, všetko som robil podľa návodu, ale v priečinkoch C:\Windows\SysWOW64 som nenašiel atiumdag.dll. Vie mi niekto poradiť prečo sa tam daná časť nenachádza? Poprípade iná alternatíva ako rozchodiť MSTS na win10? Vopred vďaka!

Tady je názorný příklad toho, jak to dopadne, když se rozběhne dlouhá komunikace na úplně jiné téma, než je tématem vlákna.

Dej si zobrazit skryté a systémové soubory. A nejlépe řešit přes totalCMD. Viz fotka výše za blivajzem mimo téma.
A pak by mne zajímalo, kdo MSTS takto zprovozní na novém počítači, jestli to bude hratelné i s normálním FPS (25-60) Protože často už není podpora GK pro staré hry.

Back
Nahoře