bob57_cz
Učitel češtiny
U MSTS není potřeba výkonu GK, ale je potřeba zpracování grafiky procesorem. Spíše narážíš na problém 32 bitových aplikací v 64 bitovém prostředí.Protože často už není podpora GK pro staré hry.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
U MSTS není potřeba výkonu GK, ale je potřeba zpracování grafiky procesorem. Spíše narážíš na problém 32 bitových aplikací v 64 bitovém prostředí.Protože často už není podpora GK pro staré hry.

Obnovení na dlouho nepomůže, protože w10 si po krátkém čase znovu sáhnou po aktualizacích a situace se bude opakovat, dokud se to neeliminuje jinou novější aktualizací, která snad chybu odstraní.Nezná někdo rychlejší obnovení?
Spouštěj editor přes samostatný zástupce pro souštění s parametrem v okně a ne dafaultně na celou plochu z loaderu.Při spuštění MSTS Activity Editoru se mi změní rozlišení obrazovky, vyskočí mi editor přes celý monitor a v takovém prostředí nedokážu vytvořit ani základní trasu hráče.
Měl by někdo z vás prosím nějaký návod, co ve vlastnostech editoru aktivit/grafické karty či jinde změnit, abych měl i při doporučeném rozlišení obrazovky funkční editor a dalo se v něm pohybovat, vytvářet trasy atd.?
Děkuji za odpověď![]()
U mne to funguje na NV i na ATI/AMD. Kde bude asi chyba?Ja som tiež už skúšal všetko, ale AMD a MSTS editor nejdú do kopy![]()
Ja som tiež už skúšal všetko, ale AMD a MSTS editor nejdú do kopy![]()
Nepochybně. Tak nepiš takové nepodložené bláboly, co jsi tu vypustil.Áno, chyba bude u mňa...
A nechcete se raději projíždět v Openrails? Než se tak dlouho trápit s rozdejchání MSTS v Desítkách? Na volnou jízdu je v OR o 100% hodnotnější zážitek. Tedy až na jen beta verze ladění a nedořešení zobrazování a animací některých kabin lokomotiv.
Žádná trať se pro OR neoptimalizuje, kromě souboru návěstidel a jednoho příkazu, aby stromy osazené hromadně vymezeným obdélníkovým polem nezasahovaly do kolejí. Jinak se nic nemění.
Ahoj, na začátku tohoto roku jsem musel nuceně přejít na nový PC s Win10 a ač je to docela dobré "železo", tak Trať 321 se mi také sekala.
Na záseky mi pomohlo toto nastavení (příspěvek č. 843). Mám to nastavené přesně podle obrázku a vše OK.
Kamarád, který má ještě Win7, ale sestavu z roku 2016, s tímto nastavením zvládá v pohodě oba velké projekty, tedy BP i 321.
Osobně jsem MSTS na své sestavě rozjel i s editorem aktivit. Instalaci jsem prováděl podle desatera/svoje zkušenosti.
No, mě bohužel nefunguje. Mám doma CD s MSTS, ale ani po instalaci všech doplňků trati BP a návodu pana Šemory to ve Windows 10 prostě nerozjedu. (kdyžtak to budeme řešit v jiném vlákně, sem se to nehodí)
No, teď přesně nevím, jakmile se k tomu dostanu tak to vyzkouším znovu. Myslím že zásadní problém bude moje grafická karta AMD. I když je zde soubor by měl tento „bug” opravit. Jinak mohu prosit o nějaký velmi stručný návod? Je možné že někde dělám chybu.Píše Ti to nějakou hlášku nebo se to ani nespustí? Zkoušel jsi instalaci spouštět jako správce? Já v únoru musel přejít pod Win10, měl jsem strach, že MSTS a AE nerozjedu, ale spuštěno bez jediného problému![]()
AMD není problém. Pokud náhodou trucuje, tak funguje stejný udělátor jako ve win8 s doplněním knihovny do adresáře simulátoru. Zalistuj v tomhle vláknu zpět, napsal jsem tu dost podrobností.No, teď přesně nevím, jakmile se k tomu dostanu tak to vyzkouším znovu. Myslím že zásadní problém bude moje grafická karta AMD. I když je zde soubor by měl tento „bug” opravit. Jinak mohu prosit o nějaký velmi stručný návod? Je možné že někde dělám chybu.![]()