Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Což o to. Červené v prvním unifiku jsou minimálně 3. Ale nedodělané. Mám od Carlose textury. Když se s ním spojíte, třeba nebude proti a můžete jeho skiny dokončit. Chybí tam jen tabulky apod.
Spíchl jsem pár možných verzí. Jedna textura s více variantami. První unifik s 300 mm klínem na čele. Jeden je přes čelo s hvězdou a druhý je protáhnutý částečně na bok skříně. Verze patrně ze 149ky bez čela - půjde spíchnout z originálu. Více možností zalomených pruhů na boku skříně. Různé barvy střechy. Další je 2080, Carlosův skin a 2075 z lokomotivky PILOW Inc., který je neveřejný. Pamatuji se, že Carlos měl i verzi s oranžovým klínem. Avšak screen zmizel v propadlišti dějin bez archivace na fóru - viz zde.
Nejsou moje. Jsou Carlosovy. Zaslal mi balík těchto textur, které se dají vzájemně mezi sebou kombinovat. Viz obrázky nahoře. Já jen namíchal možné kombinace budoucích skinů, pokud by svolil je vydat.
Ano ano, moje chyba! Už sem na to byl upozorněn a zapoměl sem na to... Zde je ke stažení oprava: https://uloz.to/!jGeDyU8EcWWi/csd-t4781008oprava-rar
Najde se dobrá duše, která to vyzkouší v MSTS? Pokud to bude ok, posílám Jardovi ke zveřejnění. Děkuju moc!