Lakovna Lukyn-CZ

Práveže to má vplyv....Tie názvy musia byť rovnaké....Jedine v tom riadku môže byť iný ktorí sa zobrazuje v cb....a to je myslím položka name uplne dole.

Dobrá, opravím a pošlu Jardovi. Já to zkoušel jen na OR, protože MSTS už nevedu a tam to nevadilo... Díky za upozornění...

Když už jsme u Bobiny, chtěl jsem se zeptat... Nedávno jsem tady viděl screen s nějakou docela pěknou kabinou ze 141. Originál simulátorová je docela mizerná. Tato lepší kabina je volně ke stažení? Jen nevím, kde jsem ji viděl...

Originál simulátorová? Pochybuji, že by Microsoft dělal kabinu pro řadu 141... Nepleteš si to s něčim jinym?? Jinak tato bobina je řada 140 a ta má svuj cab, který nedavno upravil Icik pro OR...

Přeji všem pěkné Vánoce a vše nejlepší do roku 2017!

Dokončuji pro Vás další cargáckou krasavici, tentokrát 123.024-2
Ještě čekám na dílnu, až ji osadí správnym pluhem, a pak už hurá na virtualní koleje... ;-)
Za spolupráci děkuji Pikkovi.
123024.jpg 1230242.jpg

Přímo 122.004 neplánuji... Nejsou fotky a už je tušim odstavená a neprovozní. Pokud se někdy povede nějakou podobnou nafotit, třeba ji udělam...

Nemyslel jsem přímo 122.004, ale některou v tomto barevném provedení. Třeba se zadaří sehnat fotky, potom by jsi nejen mě udělal radost. :)

Ono by to hlavně zase některý lidi, co jsou ochotni někam zajet něco nafotit a ne že budou čekat, že my skinaři si to zajedeme nafotit,naskinujeme to a vydáme ☺ já takhle čekám,až mi někdo nafotí TSS 180, nebo IDS 242 a 121

Já si stejně nejraději mašiny fotim sám... Vim přesně co chci a jak to musim vyfotit, aby se to dalo použít.

Back
Nahoře