Lakovna Lukyn-CZ

Zdravím! Měl bych takový dotaz. Testoval jsem si novou aktivitu, kde má hrát hlavní úlohu IDSC 121, ale chvíli po opuštění stanice mašina přestala zrychlovat a potom zrychlovala pouze v případě, že jsem soustavně mačkal živák. Řazení 121 + 20x ložený Falls. Dělám něco blbě, nebo ne? Díky za odpověď, snad se z toho nějak vymotám. Nerad bych tu mašinu měnil za jinou, je super.

Myslím si, že ani Tomi nebude mít námitky. Stačí napsat... Tedy pokud ještě pro MSTS něco dělá.

Taky doufám, že nebude mít námitky, ale nejdříve to chci dodělat, ať schvaluje hotový produkt.. ;-) Ještě mám spadeno na její muzejní kolegyni E499.004, kterou ještě musim někde ulovit a nafotit...

Už dobrala antibiotika a bude ok! :D Navíc jí po léčbě zežloutlo logo, takž budou dvě verze... Ale popravdě, teď v letních měsících, mě to spíš než k editoru táhne na zahrádku na pivo, na kolo, k vodě, za holkama... Prostě kamkoli jinam, než k PC. Ikdyž je fakt, že sem ji slíbil už dávno, tak ji zkusim dotáhnout a odeslat ke zveřejnění do konce týdne...
2016-07-17.jpg 2016-07-17 (2).jpg

Tak tak treba vybehnúť von kým sa dá a nie sedieť za PC u nás na SVK nieje inak ako škaredo tak to ma zas von neláka posledné dva dni ;) inak krásna práca Lukyn ;) už sa teším

Back
Nahoře