Trať ZSR 150 v Open Rails

Zkoušel jsem tu složku Open Rails přidat. Napřed tu, co přepisoval Poison, potom tu od m61. V tom Žiaru stačilo jen vymazat a znovu osadit to vjezdové návěstidlo. Ty výhybny obsahují skryté návěstidlo na odjezdech ("Konec vlakové cesty"). A ty tam dělají pořád v OR tu paseku. I s těma opravenýma souborama. Dokonce jsem zjistil, že v opačném směru na odjezdu z výhyben nebyla nalinkována ta sloučená návěstidla. Tak jsem to poopravoval, vjezdy přeinstaloval (ty se tedy tím rozpohybovaly) a stejně to pořád blbne. Je už to sice průjezdný po rovné. Odbočka pořád blbne. Buďto přepsat script pro ten zatrápenej námezník, nebo tam zakopat místo toho cestovky. Peróny jsou špatně nalinkované. Tam se toho ještě najde.

Na stránke trate bol obnovený download trate. Za úpravu trate a odstránenie niektorých chýb v trati (oprava nefunkčných návestidiel v Žiari a vo výhybniach, oprava nadjazdu v Žiari a pod.) patrí poďakovanie Francekovi a Poisonovi.

Vďaka za úpravy. Chápem dobre, že sa opravovali len návestidlá a objekty ? Zostanú pôvodné vlakové cesty z aktivít funkčné ?

Díky @Jene a @Tax za vyřešení downloadu opravy.
Já v tom nemám žádný podíl, jen jsem hlásil chyby, největší podíl na úpravách má @Francek, za to moc děkuji, který tomu věnoval velkou část svého času.
Co se týče oprav bylo opraveno vše co jsem řešil v mém vlákně s aktivitami a to hlavně nefunkční vjezdové v Žiaru od Zvolena, taktéž nefunkčkní klacky ve výhybnách tím samým směrem atd. S kolejemi se nehýbalo, více by doplnil Fanda. Zítra díky zveřejnění funkční verze tratě vypadne aktivita kvůli které to vše vzniklo. Co to bude je ve vlákně s mými aktivitami pro OR. ;-)

Co se týče vlakových cest, nic se neměnilo. Jen jsem vyhodil asi šest "fantomových" návěstidel a opravila se chyba modelu silnice v globalu. Nalinkoval jsem správně všechny zastávky, aby se automaticky otevíraly dveře na správné straně nástupiště. Dolinkoval některá návěstidla ve výhybnách, kde to chybělo, a odstranil chybu v zobrazování vegetace (v OR) v Podhájské, a v některých místech stromy, zasahující do vlakové cesty (což je způsobováno "hromadnou vegetací" v OR). Dodatečně se omlouvám Jenemu, že jsme do toho rýpali bez předchozího ohlášení.

Ahoj.
Jsem moc a moc rád za obnovení tratě pro OR. Tohle dílo se mi dostalo před mnoha lety do compu, jedna z mých prvních tratí a byla to naprostá bomba. Ona ta trať je parádní i teď, takže již tehdy byla stavěna velice nadčasově, co se objektů a provedení krajiny týká. Pamatuji, že tehdy, když jsem to srovnal s výtvory pro MSTS, tak jsem byl opravdu unešen, jak ze zvonů kostela (myslím v Hronský Benjadik, nebo jak se ta stanice jemnuje), hlášení v Levicích, animací branek na vlečkách a spousty vychatávek tehdy navídaných. Takže by byla škoda, kdyby se trať Nové Zámky - Zvolen stala nepoužeitelnou v OR.

Back
Nahoře