Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
E499_2002 napsal:Můžete mi někdo říct, jak postavím české sloupy tr. vedení :?:
Podívej se, jak je to řešeno v souboru gantry.dat třeba u Zbyňka ŠemoryE499_2002 napsal:E499_2002 napsal:Můžete mi někdo říct, jak postavím české sloupy tr. vedení :?:
Nikdo to neví?
Martens napsal:Podívej se, jak je to řešeno v souboru gantry.dat třeba u Zbyňka ŠemoryE499_2002 napsal:E499_2002 napsal:Můžete mi někdo říct, jak postavím české sloupy tr. vedení :?:
Nikdo to neví?
No protože nepasuje správně na dráty,a vzdálenost mezi sloupy je taky nepřiměřenáKaMat napsal:kdyz s tim mate problemy tak proc neumistujete sloup po sloupu rucne ?![]()
tak to musis napasovat tak aby to pasovalo ne ?CD242220 napsal:No protože nepasuje správně na dráty,a vzdálenost mezi sloupy je taky nepřiměřenáKaMat napsal:kdyz s tim mate problemy tak proc neumistujete sloup po sloupu rucne ?![]()
![]()
To sice jo ale to není nic pro začínající,jo když ten člověk už je zkušenější tak mu to už jde,no je fakt že začátky jsou vždycky všude těžký...KaMat napsal:tak to musis napasovat tak aby to pasovalo ne ?CD242220 napsal:No protože nepasuje správně na dráty,a vzdálenost mezi sloupy je taky nepřiměřenáKaMat napsal:kdyz s tim mate problemy tak proc neumistujete sloup po sloupu rucne ?![]()
![]()
Mates napsal:A u mě jsi něco nenašel? ... .