Dan J.
Strojvedoucí
Ahoj Dem.V tom prípade AdamS vie čarovať.
Zas tu budem řešit editor? Vždyť to tu bylo napsáno přímo i od jiných, když jsem se ptal jak nasadit traffic v Track Viever, že tam cesty traffic a třeba zprávy dělat nejdou. Takto a jasně jsem byl vyveden z omylu:
Tak nechápu, proč zrovna ty, který aktivity netvoříš furt obhajuješ jednu myšlenku? V AE MSTS se dělají aktivity pro OR úplně skvěle se všemi vychytávkami, zprávami a podobně. Pokud ví AdamS jak v Track Viever nasadit traffic a dávat písemné zprávy, tak ať sem hodí návod, rád se poučím. Zatím mi přijde, že v jiných editorech tvoří ti, co zkrátka nerozchodí v novém compu MSTS. Tvorba aktivit v AE pro MSTS je nejkratší cesta, vše ostatní je zatím řešení v nouzi.Čemu říkáš editor aktivit pro OR? Ujasni si správné názvy.
Acitivity OR editor skutečně existuje, ale je nepoužitelný. Autor je neaktivní cca 3.5 roků. Je to soubor Contrib.ActivityEditor.exe co je v složce Open rails.
Takže hádám, že máš na mysli TrackViewer, proto ty správné názvy. Jedná se pouze o tvořič cest. Kdyby jsi četl manuál tak víš, že např. startovním bodem se hýbe Ctrl+levé tlačítko myši. Pozor! Na stránkách nemají zatím aktuální verzi.
Dále máš TSRE5. Do activity editoru se přepíná F4. Prozatím neumí vytvořit soubor path. Jedná se o samostatný soft produkt. Autor nepodléhá schvalování hlavního vývojáře. Může si programovat co chce. Ale to co chce musí mít potom podporu v OR. V určitých věcech mezi ním a programátory OR panují neshody. On chce nové věci zapisovat do definičních souborů MSTS. Programátoři OR chtějí pro svoje editory definiční soubory typu Json. Na toto dojely značky pro napájecí systémy.
Aby jsi toho neměl málo, tak OR má ještě režim Timetable a pro něj editor.
.