Trať 321 v Open Rails

stefek200

Cestující
Mám problém s načtením Tratě 321 v OR.Vždycky mi to načítá tak 2-3 minutky a potom se mi to zpět vrátí do menu.Žádná chybová hláška nic.Zkoušel jsem i původní vlaky,ale je to 100% mapou.

A píše majitel tratě, že je to stavěno na OR. Zde se dávaj tratě, které jsou upravené a otestované.

Jo tak,ale včera mi to ještě fungovalo.
EDIT// Předtím jsem ještě stahoval trať Alfold 6.5.1,tak mě jen napadá,jestli spíš není cosi v GLOBALU s XTrackem 3.20

No tak, pokud do stejné složky dáváš tratě, které jedou pod jiných globálem tak se nediv.

Všechny tratě včetně 321 jezdím v OR a bez větších problémů. ( ale se správným Globalem ) Záleží jen na aktivitě. Pravda, některé aktivity( nevyzkoušené ) třeba nedojedu, zůstanu stát. Ale již nyní hodně aktivit dojedu v pořádku.

Já aktivity nehraju,jezdím si jen tak po tratích,ale všiml jsem si,že po 20.aktualizaci mi trať funguje,ale jakmile nainstaluju další aktualizace až po 25. ,tak se mi to už nespustí.

Přečti si vlákno o trati 321 pro MSTS. Příčina je tam samozřejmě objasněna. To co platí pro MSTS, v tomto případě platí stejně tak pro OR.

Nic jsem tam nenašel,pokud víš kde to je,tak mi to najdia já se na to podívám,ale nebudu prohledávat 60 stránek na to opravdu čas nemám.

Stříbrnými podnosy nedisponuji. Kdo nemá čas má smůlu, netřeba prohledávat všechny stránky ale jen ty co se týkají oné aktualizace.

No přece ty které se týkají aktualizace 24. A netapetuj fórum stejným problémem i ve vlákně 321 pro MSTS.

Back
Nahoře