Trať 321 v Open Rails

Dane, tady nejde o provoz tramvají, ale o to, že jim musíš postavit tratě a to máš další stovky objektů navíc. Optimální je tak do 1600 na čtverec, ale když jsi na dvou tisících a do toho ještě stavět tramvajovou trať, tak je to KO. Proto Martin slučoval v jeden objekt dohromady co se dalo. Nyní si myslím, že tudy cesta nevedla i když to pomohlo, protože je vždy úhlednější si vytvořit model na míru. Odpadnou stovky zbytečných polygonů a hned tam provoz vlaků bude lépe dýchat.
Já jsem čtverec Dresden HBF s 2000 objekty zredukoval o 200 díky tomu, že jsem začal modelovat. A to není ještě konec. Tam se dá ještě modelováním ušetřit další pětistovka. Pak by šly i ty tramvaje.
A co pořídit tramvajový provoz takový, jaký mají například v Katowicích v Route PSK?

Tehdy „kdysi dávno v předaleké galaxii“ se mi Praha, UnL, nebo Přerov vůbec v Trati 321 nenačetli.
Proč?
Jednoduché.
Slabej počítač/ntb.

Teď mám herní ntb a 24 tratí (Od Malmö a Kodaň, přes Prahu, Warszawu, Bratislavu, Košic, Budapest po Moskvu, Vídeň, Bukurešť, včetně CZ/SK/PL/HU lokálek, většinou součástí velké mapy) a chystám se stáhnout ještě Paříž-Strasbourg.
Vše mi jede jako po másle.
Chce to investovat do kompu a takový velký objem dat si vkládat do exteráku. Nač zbytečně plnit hlavní disk.
Jenom obsah OR mi na 2TB exteráku aktuálně zaplnil 265GB.
Samozřejmě, že už pár let vlastním PC s dostatečným HW a projet se z Prahy třeba až do Košic na jeden zátah není sebemenší problém. Jen jsem nepochopil odpověď na tak starou zprávu.

Samozřejmě, že už pár let vlastním PC s dostatečným HW a projet se z Prahy třeba až do Košic na jeden zátah není sebemenší problém. Jen jsem nepochopil odpověď na tak starou zprávu.
Nejspíše jsem nečetl datum vydání komentáře. Že by? Ukáže se mi to jako nová nepřečtená zpráva ve vlákně. Ale nevadí, svět se nezboří.

Zdravím nevedel by mi dakto s týmto pomôcť x tracks som zohnal ale y tracks neviem nikde najsť predom ďakujem za odpoveď

Přílohy

• obrázok_2025-02-20_203354835.jpeg
    obrázok_2025-02-20_203354835.jpeg
    815.6 KB · Zobrazeno: 4
Zdravím nevedel by mi dakto s týmto pomôcť x tracks som zohnal ale y tracks neviem nikde najsť predom ďakujem za odpoveď
To ale nepotřebuješ pro spouštění trati 321 vůbec shánět. Dej si tam správný global a nebude Ti to vyhazovat tyhle chyby. Ta trať má svůj vlastní upravovaný global. A ten tam potřebuješ mít, abys mohl trať provozovat bez problémů.

Originál trať, originál Global k trat, distribuovaný StavitelemXXX + aktualizace z webu, pokud tedy není trať zakoupená v posl. verzi. Trať nesmí být instalována společně s jinými tratěmi (viz ReadMe u origoš tratě). Vše jede, bez chybných hlášení.

Mě to připadá, jako by se všude možně po internetu samostatně válely archivy složek Global, Routes, Track_B, Track_K a zoufálý sosáč pak neví jak to poskládat, aby to fungovalo jako celek. Jinak to opravdu není možné. Protože i trať 321 se z originálu rozbalí jak má a rovnou se jezdí, aniž by se musely řešit složky trati.

Back
Nahoře