Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
T napsal:
T478.1 - měla parní generátor pro vytápění vlaků, T478.2 měla místo parního generátoru jen balast a proto jen náklady.
Ahá, díky.
Jen ještě dotaz, mohla by tedy teoreticky tahat mimořádný rekreační vlak v letním období? (nedostatek jiných lokomotiv v záloze pro zvláštní vlak)

Tak za pouziti privesnych vozu typu bmx, btx, apod by mohla i v zime, neb tyhle vozy maji vlastni topeni a nejsou na nicem co se tepla tyce zavisle.

Ahoj Tome.
Díky moc.
Ahoj Lukáši.
Ne ne, vlak veze 4 dveřové Baje a jde o vlak ROH: Pardubice - HK - Týniště - Potštejn - Letohrad - Hanušovice - Šumperk - Zábřeh na Moravě.
Dan

Je vidět Dane,že díky tobě a tvým aktivitám chodí a budou chodit tratě na kterých tvoříš na ne 100 ,ale 1000%. Jak to psal kdysi Zbyněk musím vše stavět pořádně,protože Dan používá všechny koleje....... Omlovám se moderátorům,že zbytečně píšu dva příspěvky. Ale ještě jsem se chtěl zeptat Dana proč ještě Blackwolf neposlal do světa tvoji aktivitu záloha Letohrad?

Naposled editoval moderátor:
Protože má taky třeba jiný povinosti. Tak třebas já se k msts dostanu nějdřív až v pondělí...

Klokan 35 napsal:
Omlovám se moderátorům,že zbytečně píšu dva příspěvky. Ale ještě jsem se chtěl zeptat Dana proč ještě Blackwolf neposlal do světa tvoji aktivitu záloha Letohrad?
JJ, asi jak píše čouda, nevím. Ale poslal jsem mu i opravu R791, kde bylo špatně zadano zastavení ve stanici Praskačka a přepracoval jsem křižování v Potštejně, kde některé PC nepustily hráče do stanice, Tak nezbývá než čekat, až to Blackwolf umístí na web. Jinak jáse musím donutit ještě jednou projet celý balík aktivit pro 310 a pak půjde taky ven, ale je léto, venku pěkně a zahrádky volájí "pojď na jedno" a tak MSTS jen poskromnu.:D
Dan

Zdravím,
a omlouvám se Všem co čekali na novou aktivitu od Dana. Měl jsem teď jiné starosti a tak MSTS a vlastně i celé PC muselo trochu stranou. Každopádně od této chvíle můžete aktivitu Záloha Letohrad sosat z mých stránek.

Dan J. napsal:
...křižování v Pardubkách, hnedle musím Zbyňkovi napsat o absenci návěstidla z depa v Pardubicích na zhlaví směr Kolín. :-)
...
Ahoj Dane.

Kostlivci jsou neúprosní, po letech začnou vždy vylézat ze skříně. Tenkrát jsem návěstidly šetřil, protože MSTS nezvládal tolik světel na čtverec. Pak přišel BIN, určitá verze, která tuto chybu opravila a já bych mohl je i v Pardubicích doplnit. Na Pardubice jsem totiž dávno zapomněl. Ale podobných restíků vzhledem ke kilometráži položených kolejí bude mnohem víc. Ale kostlivci to jistí, 100% někde zase vylezou :D

Chlapi zdravím.
Je možné, že kvůli zatížení MSTS vozy traffic, odmítá simulátotr napojit soupravu hráče postavenou jako loose con.? Použity 4 dveřové Bai od Pikka a Zamračená T478.2 od Carlose. Je zajímavé, že když vypnu v editoru traffic, normálně připojím a když traffic zapnu tak na vozy najedu, ale nepřipojí se a nepomáhá níc, už jsem i měnil mašiny i vozy.
Dan

Takže zjištěna další anomálie MSTS. Opravdu, když jsem ubral traffic v Pardubicích, hlavně kolem soupravy LC, normálně jsem se napojil. Takže se MSTS prostě rozhodl při nějakém zatížení nenapojit vozy a přitom FPS jsem měl nějakých 12.
Dan

Ahoj Dane.
Chtěl bych se zeptat v kolik hodin mne má pustit vjezdový návěstidlo do Letohradu při návratu v aktivitě Záloha Letohrad? Samozřejmě že bin mám naistalovaný podle doporučení.

Klokan 35 napsal:
Ahoj Dane.
Chtěl bych se zeptat v kolik hodin mne má pustit vjezdový návěstidlo do Letohradu při návratu v aktivitě Záloha Letohrad? Samozřejmě že bin mám naistalovaný podle doporučení.
Ahoj. Při cestě zpět do Letohradu tě nic blokovat nemá. Tam už máš jen dojet a odstavit chcíplý Šukafón.
Dan

Dane moje chyba omlouvám se,že jsem dělal rozruch. Moc jsem se flákal a přijel jsem pozdě. Jinak musím smeknout klobouk a hluboce se uklonit. Tak tohle byla jedna z nejlepších aktivit jakou jsem jel. Paráda Už se těsím na ten balíček pro 310.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím.
Tak jsem minulý týden zjistil opět jednu anomálii MSTS a PC sestavy. Při protahování aktivity z vánočního balíku směr Tábor a testu jsem zaboha nemohl vyjet kopec Říčany - Stránčice víc mež 20 km/h Loko 555.0 + 477.0, ale když jsem aktivitu tvořil, tak jsem byl schopný vytáhnout to na 60 km/h. a tak jsem špekuloval nad eng soubory a jestli se nezměnily někde sklony a zakopaný pes byl úplně jinde. Po generální prohlídce mého PC bylo zjištěno, že mi prostě vynechává jedna RAMka a počítač načítá poloviční hodnotu paměti. Po rozchození paměti jsem dneska kopec vyjel opět 60-kou, jako by se nechumelilo, ale jinak se aktivity chovaly normálně, takže tato situace mne fakt dostala.;)
Dan

Zbyněk Šemora napsal:
Ahoj Dane, však já jsem Ti psal, že máš asi málo páry. Málo ram, asi je to podobné :D
JJ, to jsi psal. Mne jen zarazilo to, že bych pochopil, že nedostatek paměti zpomalí MSTS celkově, takže bych nějak nestíhal celkový jízdní řád, ale to, že mi nebude táhnout mašinka do kopce, tak to mne totálně zarazilo.:D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře