Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No ony ti možná pojedou, ale budeš mít na kolejích nesmysly. Odstavené vozy například v ukelných skladech, které tam nemají co dělat. Jiřík TK udělal docela dost změn, kosmetických úprav a taky budou díry tam, kde jsem v aktivitě počítal s vozy jako objekt součást tratě, tyto byly skoro všechny odstraněny atd atd. Jak jsem psal výše, aktivity předělám. Ale doporučuji jezdit dle verze uvedené v read me, jinak se může stát zrovna to, co jsi psal ty, že například neprojedeš stůj.faldicek napsal:No jedu to pod novou verzí DVK, tak asi bude problém v tom... Zkusím další z toho balíčku, uvidíme jestli půjdou...
Honza napsal:ZÁVĚR: velice slušná aktivita, která není rozhodně pro začátečníky, ale také není pro nervózní a lehce hysterickéuživatele.
Dan J. napsal:Ahoj, no mně se toto dělo, pokud jsem neměl uparvený v MSTS soubor soundcfg.dat a jel jsem pod uniglobal.![]()
Ahoj. Při Uniglobal mi to v NZ padlo skoro co 2 minuty. Nepadalo to, pokud jsem měl vypnuto v MSTS trolejové vedení. Ale to jsem zavrhnul a vrátil se k původnímu Global 150, poněvač se Uniglobal nechová korektně ani při tvorbě aktivit a já více tvořím, jak jezdím.Bob napsal:Bez upraveného soundcfg.dat bych nejel nic. Ale je fakt, že jsem použil Uniglobal. Možná zkusím alespoň NZ s Globalem 150 a uvidím.
Ahoj Jacku. Díky moc i za toto info. No dle sjř. 1973 je na onom vlaku (hráče) řazena ČSD 477.0, Ale po vydání Mikáda od Pikka jsem vyměnil mašinu, to se nedalo neudělat.Jacek napsal:Ahoj Dane,
kluci se ozvou, ale asi moc neporadí. Jen moje dojmy - traťová rychlost asi menší nebyla, už před 20 lety ajzboňáci říkali, že je tam jen sedmdesátka, protože trať je samý oblouk. Ale myslím, že jízdní doby a pobyty ve stanicích nebyly tak našponované jako dnes, byla tam rezerva. Proto taky dnes, když vlak chytne sekeru 10 minut už na odjezdu v Olomouci, doveze ji až do Opavy... A taky ve většině stanic byl nějaký bufet a po peroně chodil chlápek a křičel "horké párky, studené pivo" Takže pobyty rozhodně nebyly minutové a kratší.
Jinak z různých dobových materiálů jsem vyčetl, že se v kopcích osvědčily tendrovky s uspořádáním náprav 2´D 2´, tz. 464.0, 2, 477.0. Ale nikde jsem nenarazil na to, že se tu dostala nějaká "lehkonohá" rychlíková lokomotiva, ale jak se říká u modelářů "mám to takhle, dokaž, že to bylo jinak"
Jinak Dane, nechceš tu misi radši udělat za světla?
Ahoj Banán.Banán napsal:Ahoj Dane,aktivita na trati Zvolen-N.Zámky,jízda Modrým šípem je moc pěkná včetně dokonale propracovaného Trafficu,jen pro mě končí ve stanici Žiar n/Hronom.Při odjezdu jsem kousek popojel k odj.náv. a žádná změna,pořád na stůj. Instalace aktivity podle tvého návodu.Nevíš jak bych odstranil tento problém? Díky R.
Dan J. napsal:... Jen by mne zajímalo, zda by takové řazení bylo v rozporu s předpisy.
Dan
komarek napsal:Dan J. napsal:... Jen by mne zajímalo, zda by takové řazení bylo v rozporu s předpisy.
Dan
Já bych vtom neviděl problém. . . A mimochodem takto řazenou soupravu jsem už taky viděl. Na dráze se děje věcí...![]()