Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Míro, já to mám do Hradce hoďku a půl, tak se můžem dohodnout, jsem sice z Prahy, ale Hradec znám.Čouda napsal:Dane ten Hradec je nebezpečně blízko.
Tak tě s Mirkem bereme za slovo. Už bych tě taky rád poznal osobněalcapone napsal:Kluci, nechte to na podzim na sraz u mě. Jako minule.
Čouda napsal:Dane od 4.4 do 10.4. mám nařízenou dovolenou. Když bude chuť tak se ozvi. Stejně budu mít cestu do Jaroměře za simulátorovýma spiklencema, takže by se to dalo spojit.
Zbyněk Šemora napsal:Tak ty už nejsi Moravák, ale Čehún? Ještě, že bydlíš na Moravském předměstí
.
Ale jak jsem kdysi četl v Mladé frontě nějaký průzkum, tak nejlépe se lidem žije právě v Hradci Královém. Dokonce i v MSTS máme Hradec Králové díky Honzovi Švecovi včetně okolí také jako nejzdařilejší model.
Ahoj Čoudo.Čouda napsal:Před nádražím je to teďka krásný. Dane 3.5. jedu do Hradce na nějakou debilní prohlídku. Budeš mít volno?
Ahoj Josko.alcapone napsal:Jojo, okolí nádraží se konečně zkurturnilo. Ještě vyhnat tu verbeš, která se tam onbčas potuluje. Ja jsem zase v HK příští čtvrtek.
papej napsal:Dane, bude to pomalu rok, co jsi vydal Ranní směnu 1 a 2. Plánuješ vydat další vydání? Tohohle "šíbování" je tu v aktivitách jako šafránu.
JiříkTK napsal:Opravovat něco pro DVK nemá moc cenu, tentokrát, ač to u mne nebývá zvykem, jsem sáhl do kolejí.