Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
No já jsem u našich, takže někdy příště, ale v Jaroměři máme další tři nadšence pro MSTS se kterýma kuju pikle na Zbyňka. Takže to Hradecko začíná bejt MSTSákama přesycený :-D Jen aby to už bylo taky někde vidět...

To by mě zajímalo co dělá Zbyněk, že se dlouho neozval tady na netu.
Dane, já jsem jezdil do Hradce páč jsem měl tam přítelkyni. Kde tam budeš bydlet?
Čouda napsal:
Dane ten Hradec je nebezpečně blízko.
Míro, já to mám do Hradce hoďku a půl, tak se můžem dohodnout, jsem sice z Prahy, ale Hradec znám.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Josko, ahoj Čoudo.
No, zatím pendluji mezi HK a OV. Teď před chvilkou jsem dojel do Ostravy, zítra mám zkoučku, v pátek hrajem v Praze, v sobotu u Jihlavy a když dojedu v neděli ráno do OV, tak sedám do dodávky s nábytkem a jedu na byt do HK, kde mne čeká stěhování.:D Tím už zůstávám v Hradci nadobro, ale aby nebyla nuda, tak ve čtvrtek jedu znovu do OV a v pátek hrajem na Slovensku a opět v sobotu do HK, Takže trať mezi HK, Pardubicemi a OV, bude mým třetím domovem.:P
Dan

Dane od 4.4 do 10.4. mám nařízenou dovolenou. Když bude chuť tak se ozvi. Stejně budu mít cestu do Jaroměře za simulátorovýma spiklencema, takže by se to dalo spojit.

Čouda napsal:
Dane od 4.4 do 10.4. mám nařízenou dovolenou. Když bude chuť tak se ozvi. Stejně budu mít cestu do Jaroměře za simulátorovýma spiklencema, takže by se to dalo spojit.

No, to nych snad přijel i do té Jaroměře a při té příležitosti skouknul výtopnu. A pak bych se "vytopil" u pivka. :-)

Zdar všem, takže už bydlím v Hradci Králové na Moravském předměstí, dneska mi zavedli internet, ale svůj PC mám v servisu, odešla mi deska, naštěstí v záruce, takže můj PC je zatím v Ostravě v servisu, takže se vydání nových aktivit poněkud zpozdí. A k datům pro tvorbu dalších aktivit se bohužel nedostanu taky, v PC u přítelkyně mám jen základní MSTS se staříčkým trainsetem.;)
Dan

Tak ty už nejsi Moravák, ale Čehún :D ? Ještě, že bydlíš na Moravském předměstí :D .
Ale jak jsem kdysi četl v Mladé frontě nějaký průzkum, tak nejlépe se lidem žije právě v Hradci Královém. Dokonce i v MSTS máme Hradec Králové díky Honzovi Švecovi včetně okolí také jako nejzdařilejší model.

Zbyněk Šemora napsal:
Tak ty už nejsi Moravák, ale Čehún :D ? Ještě, že bydlíš na Moravském předměstí :D .
Ale jak jsem kdysi četl v Mladé frontě nějaký průzkum, tak nejlépe se lidem žije právě v Hradci Královém. Dokonce i v MSTS máme Hradec Králové díky Honzovi Švecovi včetně okolí také jako nejzdařilejší model.

A taky, že jsem si to mádraží pořádně prošel, abych mohl porovnat a dostalo mne, že sedí i nápisy na baráku směrem na Kukleny, zítra se chystám navštívit zhlaví směr Jaroměř, není nad to pochodit po okolí nádraží fyzicky a ne jen v MSTS, ale zkonstatovat musím jedno, ty modely v trati jsou paráda a sedí nachlup, akorát před nádražím se toho dost za poslední dobu změnilo.;)
Dan

Před nádražím je to teďka krásný. Dane 3.5. jedu do Hradce na nějakou debilní prohlídku. Budeš mít volno?

Jojo, okolí nádraží se konečně zkurturnilo. Ještě vyhnat tu verbeš, která se tam onbčas potuluje. Ja jsem zase v HK příští čtvrtek.

Čouda napsal:
Před nádražím je to teďka krásný. Dane 3.5. jedu do Hradce na nějakou debilní prohlídku. Budeš mít volno?
Ahoj Čoudo.
3.5. je přes týden, to jsem v HK určitě a času je taky dost.
alcapone napsal:
Jojo, okolí nádraží se konečně zkurturnilo. Ještě vyhnat tu verbeš, která se tam onbčas potuluje. Ja jsem zase v HK příští čtvrtek.
Ahoj Josko.
Ve čtvrtek odjíždím do Ostravy, v pátek tam hrajem, v sobotu v Brně a v neděli v Bělotíně, takže spíš v týdnu jindy.

Dan

Dane, bude to pomalu rok, co jsi vydal Ranní směnu 1 a 2. Plánuješ vydat další vydání? Tohohle "šíbování" je tu v aktivitách jako šafránu.

papej napsal:
Dane, bude to pomalu rok, co jsi vydal Ranní směnu 1 a 2. Plánuješ vydat další vydání? Tohohle "šíbování" je tu v aktivitách jako šafránu.

Ahoj.
Plánuji samozřejmě i 3. díl aktivity, jenže, msts si na DVK postavil hlavu a budu muset asi hodně pozměnit scénář. Navíc mám PC v opravě a to v Ostravě a bydlím v Hradci Králové, takže to chce pro něj dojet autem a na stávajícím PC od přitelkyně mohu akorát jezdit.:D Takže i aktivity přichystané k vydání musí hold chvíli počkat a jde o 2 nové aktivity pro Ztracenou a opravenou aktivitu R1125 Gerlach oba díly jak pro 321, tak pro BP.
Dan

Opravovat něco pro DVK nemá moc cenu, tentokrát, ač to u mne nebývá zvykem, jsem sáhl do kolejí.

JiříkTK napsal:
Opravovat něco pro DVK nemá moc cenu, tentokrát, ač to u mne nebývá zvykem, jsem sáhl do kolejí.

Ahoj, tady je spíš myšleno pokračování třetího dílu, ty dva předtím jedou a pokud se někde hýbalo s kolejema, opravím. Větší pakárna, jak oprava Ranní Šichty OKD pro 321 a Gerlacha, po Martonivě úpravě trati už být nemůže.:D To bylo snad nejsložitější opravování aktivit, jaké jsem kdy dělal. Ale zásah do tratě stál za to.
Dan

Prosím o radu.

Hledám lokomotivy a vozy k aktivitě Ranní směna 1.díl. Vím, že můžu nahradit pomocí CB, ale kdyz je na loko i vozy odkaz v readme tak je asi neumím najít... Aktivita není nová, takže toto musel už někdo řešit.

Díky za rady.

Chyba - číslo položky. 1
Soubor: 'CSD_T466_0\CSD_T466_0009.ENG' - http://www.pikku.msts.cz/

Chyba - číslo položky. 2
Soubor: 'CSD_T466_0\CSD_T466_0163.ENG' - http://jirik-tk.sweb.cz/

Chyba - číslo položky. 3
Soubor: 'csd_T4783391\csd_T4783391.ENG' - http://www.loko.boletice.cz/ - neexistuje

Chyba - číslo položky. 4
Soubor: 'CSD_T669_0\CSD_T669_0001.ENG' - http://jirik-tk.sweb.cz/

Chyba - číslo položky. 5
Soubor: 'CSDvagLa\CSDvagLaempty.WAG' - http://www.mojevlacky.cz/modely.html - obsahuje csd_La (neobsahuje CSDvagLaempty)

Chyba - číslo položky. 6
Soubor: 'CSDvagPao\CSDvagPao2_buda.WAG' - http://jirik-tk.sweb.cz/ - obsahuje CSDvagPao (neobsahuje CSDvagPao2_buda)

Chyba - číslo položky. 7
Soubor: 'CSDvagZa\csd_Za2_ht.WAG', 'CSDvagZa\csd_Za2_ht_full.WAG', CSDvagZa\csd_Za3_ht.WAG', CSDvagZa\csd_Za3_ht_full.WAG' -
nikde jsem je nenašel

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře