Dan J. napsal:
Ahoj Venny.
Úplně jednoduchá věc, vrak lokomotivy, který nemůžeš najít, je součástí servisu DVK na Jiříkových stránkách, ... jako neveřejná, či zaniklá v propadlišti dějin. A vozy jež jsou jinde, tak jsou odkazy u Jiříka na stránkách.
S pozdravem Dan.
Zdravím Dane! Jak vidno, vše se vším souvisí, takže nemám vrak 465.0, protože nebyl funkční uvedený odkaz na Jiříkovy "vjecy". Zato je funkční toto: http://jirik-tk.sweb.cz/, kde už DVK servis s úpravou a doplňky je. Činím tak např. i s uveřejněním hesla pro Eamos za Tebe, aby to nevyznělo šikanou. Já si poradím, nějak, když vím co hledám a pokud možno kde to hledat, v krajním případě čím to nouzově nahradit (vzpomínaná Kredenc v označení ČSD / ČD). Jen mi připadlo trochu zvláštní, když heslo u jednoho vozu je a u dalšího není - obé ke stažení na stejných stránkách. Ale je to tvé dílo, z nějakého důvodu tak činíš...

Mým zvykem ostatně je, pokud najdu nějaký renonc či chybičku, s níž jsem schopen se vyrovnat, problém popsat a uveřejnit zde na fóru. Kdyby tak zpětně učinil každý, odpadla by řada zbytečných dotazů. Teď by se mohla rozvinout polemika, zda nefunkční odkaz na stránku s celou řadou zásadních, vesměs nenahraditelných vozidel stojí za to, aby byl v Readme opraven. Je třeba zvážit co je výhodnější, to je též tvé dílo... , polemizovat dál nebudu.

Samozřejmě děkuji za odpověď, která mě navedla k vyřešení problému 465.0 - jinde se tak nějak dařilo modely získávat a zakomponovat je do systému Trainsetu. Těším se na další aktivity a další putování po stránkách českých, slovenských, polských, německých, rakouských, .... tvůrců.

A jen takovou zajímavost ohledně Vindobony. V polovině 70. let tato souprava jezdila z NDR (asi Plavno) přes Františkovy Lázně do Karlových Varů (a možná dále), v provedení červená / slonová kost (jak popisuje Honza). Viděl jsem ji ve Frantovkách několikrát, byl jsem tam na léčení asi 2 měsíce. Měl jsem i fotku, bohužel zmizela nenávratně v hlubinách času.
Přeji hezký den, hodně úspěchů při práci na dalších aktivitách a jdu k obědu.

Venny