Dan J.
Strojvedoucí
skoro napsal:ta kabína ZSCS na lokomotíve CSD je dosť
![]()
Jak má autor nalinkováno, tak jest.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
skoro napsal:ta kabína ZSCS na lokomotíve CSD je dosť
![]()
Honza napsal:A co tahle ...
Dan J. napsal:Tak vyzkoušeno a kabina funguje. Ještě jednou díkes za odkaz. Jen asi vím, proč autor použil onu Cargáckou. Má červené držáky před okny a ta ČSD má bílé, takže pro celočervenou mašinku...
Dan
U Juraje je polofiktivní kabina na Jardovy Kokakoly T658 a T698, pro Pomeranče zůstává stále jen Arwyho kabina.Dan J. napsal:... chci se pozeptat, jsou dvě kabiny na Pomeranče a teď nevím kterou k jaké mašině přiřadit?
Ahoj Jirko.JiříkTK napsal:U Juraje je polofiktivní kabina na Jardovy Kokakoly T658 a T698, pro Pomeranče zůstává stále jen Arwyho kabina.
A už pořadatelé vědí jaký stroj to potáhne?Dan J. napsal:Do balíku aktivit pro BP se chystá poslední aktivita a po vydání nových vozů Bai z Lužné to bude jak jinak než opětovně historický vlak a pojede se hned po dvou nových úsecích tratě. Z Berouna Závodí (jakoby od Rakovníka) do Berouna a Prahy Vršovic přes most inteligence coby Sv a Z Vršovic směr České Budějovice jako Sp, kam až to trať dovolí.
Dan
Dan J. napsal:Pánové zdravím.
Jen taková otázka na odborníka. Ty ČSD kabiny jsou super, ale chci se pozeptat, jsou dvě kabiny na Pomeranče a teď nevím kterou k jaké mašině přiřadit? Jako u Bardotky, vůbec jsem netušil, že jde o kabinu ČDC, poněvač hold nejsem fíra z povolání jen virtuální v MSTS.Jinak už pomalu přesměrovávám kabiny u T478.1 a 2. Jinak Jardo, nechtěl by jsi prosím u tvého šestikoláku nasměrovat kabinu na Sometkovu, místo té z TBP, odtud: http://www.ssmsts.wbl.sk/ Tam jde o to, že když jsem si ji nainstaloval, pro chystanou aktivitu vojenského vlaku, tak mi už při rozjezdu vylítne ampermetr na maximum, takže to je ten případ eng a cvf co jsem psal. Já se v tomto směru hold neorientuju a nechci se hrabat v něčem, co bych akorát...
Dan
Dan J. napsal:Pánové zdravím.
Jen taková otázka na odborníka. Ty ČSD kabiny jsou super, ale chci se pozeptat, jsou dvě kabiny na Pomeranče a teď nevím kterou k jaké mašině přiřadit? Jako u Bardotky, vůbec jsem netušil, že jde o kabinu ČDC, poněvač hold nejsem fíra z povolání jen virtuální v MSTS.Jinak už pomalu přesměrovávám kabiny u T478.1 a 2. Jinak Jardo, nechtěl by jsi prosím u tvého šestikoláku nasměrovat kabinu na Sometkovu, místo té z TBP, odtud: http://www.ssmsts.wbl.sk/ Tam jde o to, že když jsem si ji nainstaloval, pro chystanou aktivitu vojenského vlaku, tak mi už při rozjezdu vylítne ampermetr na maximum, takže to je ten případ eng a cvf co jsem psal. Já se v tomto směru hold neorientuju a nechci se hrabat v něčem, co bych akorát...
Dan
Hynďa napsal:A už pořadatelé vědí jaký stroj to potáhne?Dan J. napsal:Do balíku aktivit pro BP se chystá poslední aktivita a po vydání nových vozů Bai z Lužné to bude jak jinak než opětovně historický vlak a pojede se hned po dvou nových úsecích tratě. Z Berouna Závodí (jakoby od Rakovníka) do Berouna a Prahy Vršovic přes most inteligence coby Sv a Z Vršovic směr České Budějovice jako Sp, kam až to trať dovolí.
Dan
Dan J. napsal:...po vydání nových vozů Bai z Lužné...
Ahoj.Pavlík napsal:I ty tajnůstkáři...Dan J. napsal:...po vydání nových vozů Bai z Lužné...