Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Honza napsal:

Ups, tak tato mi nějak unikla.:eek: Ale já stejně kabiny moc neměním, poněvač má autor vesměs eng lazený na cvf a pak se kabina nemusí chovat korektně, například ampermetr při rozjezdu. Ale stáhnu a vyzkouším.;)
Díky moc za odkaz. Dan

Naposled editoval moderátor:
Tak vyzkoušeno a kabina funguje. Ještě jednou díkes za odkaz. Jen asi vím, proč autor použil onu Cargáckou. Má červené držáky před okny a ta ČSD má bílé, takže pro celočervenou mašinku...
Dan

Dan J. napsal:
Tak vyzkoušeno a kabina funguje. Ještě jednou díkes za odkaz. Jen asi vím, proč autor použil onu Cargáckou. Má červené držáky před okny a ta ČSD má bílé, takže pro celočervenou mašinku...
Dan

Pěkný den,
autor použil kabinu, která byla v té době k dispozici (ta od Juraje ještě nebyla) a byla sladěná s eng .... ale Dane máš pravdu, ta červená madla hrála prim :D

Klucí, přeci po mě nemůžete chtít abych aktualizoval odkazy s každou novinkou na trhu, na to jsem příliš pohodlný :P

Jardo, to nikdo nechce, jen jsem na základě Danova postesknutí poukázal na to, že JiříkTK a pár lidiček kolem něj vytvořilo i ČSD caby, a nejen pro T 478.1

Pánové zdravím.
Jen taková otázka na odborníka. Ty ČSD kabiny jsou super, ale chci se pozeptat, jsou dvě kabiny na Pomeranče a teď nevím kterou k jaké mašině přiřadit? Jako u Bardotky, vůbec jsem netušil, že jde o kabinu ČDC, poněvač hold nejsem fíra z povolání jen virtuální v MSTS.:D Jinak už pomalu přesměrovávám kabiny u T478.1 a 2. Jinak Jardo, nechtěl by jsi prosím u tvého šestikoláku nasměrovat kabinu na Sometkovu, místo té z TBP, odtud: http://www.ssmsts.wbl.sk/ Tam jde o to, že když jsem si ji nainstaloval, pro chystanou aktivitu vojenského vlaku, tak mi už při rozjezdu vylítne ampermetr na maximum, takže to je ten případ eng a cvf co jsem psal. Já se v tomto směru hold neorientuju a nechci se hrabat v něčem, co bych akorát...:D
Dan

Dan J. napsal:
... chci se pozeptat, jsou dvě kabiny na Pomeranče a teď nevím kterou k jaké mašině přiřadit?
U Juraje je polofiktivní kabina na Jardovy Kokakoly T658 a T698, pro Pomeranče zůstává stále jen Arwyho kabina.

JiříkTK napsal:
U Juraje je polofiktivní kabina na Jardovy Kokakoly T658 a T698, pro Pomeranče zůstává stále jen Arwyho kabina.
Ahoj Jirko.
Ahá, "vsjo jasno". Tak teď už vím, já nyslel, že to je pro nějaký starší a novější typ.
No a z jiného soudku. Do balíku aktivit pro BP se chystá poslední aktivita a po vydání nových vozů Bai z Lužné to bude jak jinak než opětovně historický vlak a pojede se hned po dvou nových úsecích tratě. Z Berouna Závodí (jakoby od Rakovníka) do Berouna a Prahy Vršovic přes most inteligence coby Sv a Z Vršovic směr České Budějovice jako Sp, kam až to trať dovolí.:D
Dan

Dan J. napsal:
Do balíku aktivit pro BP se chystá poslední aktivita a po vydání nových vozů Bai z Lužné to bude jak jinak než opětovně historický vlak a pojede se hned po dvou nových úsecích tratě. Z Berouna Závodí (jakoby od Rakovníka) do Berouna a Prahy Vršovic přes most inteligence coby Sv a Z Vršovic směr České Budějovice jako Sp, kam až to trať dovolí.:D
Dan
A už pořadatelé vědí jaký stroj to potáhne?

Dan J. napsal:
Pánové zdravím.
Jen taková otázka na odborníka. Ty ČSD kabiny jsou super, ale chci se pozeptat, jsou dvě kabiny na Pomeranče a teď nevím kterou k jaké mašině přiřadit? Jako u Bardotky, vůbec jsem netušil, že jde o kabinu ČDC, poněvač hold nejsem fíra z povolání jen virtuální v MSTS.:D Jinak už pomalu přesměrovávám kabiny u T478.1 a 2. Jinak Jardo, nechtěl by jsi prosím u tvého šestikoláku nasměrovat kabinu na Sometkovu, místo té z TBP, odtud: http://www.ssmsts.wbl.sk/ Tam jde o to, že když jsem si ji nainstaloval, pro chystanou aktivitu vojenského vlaku, tak mi už při rozjezdu vylítne ampermetr na maximum, takže to je ten případ eng a cvf co jsem psal. Já se v tomto směru hold neorientuju a nechci se hrabat v něčem, co bych akorát...:D
Dan

Dan J. napsal:
Pánové zdravím.
Dan

Ahoj Dane,
tak to jsme na tom stejně, já mám s drahou společné jen to, že bydlím u kolejí a na nádraží je to zkratkou přes les dobrou hodinku a půl ;) Pokud by se na to někdo podíval, tak samozřejmě velice rád vyměním ...

Hynďa napsal:
Dan J. napsal:
Do balíku aktivit pro BP se chystá poslední aktivita a po vydání nových vozů Bai z Lužné to bude jak jinak než opětovně historický vlak a pojede se hned po dvou nových úsecích tratě. Z Berouna Závodí (jakoby od Rakovníka) do Berouna a Prahy Vršovic přes most inteligence coby Sv a Z Vršovic směr České Budějovice jako Sp, kam až to trať dovolí.:D
Dan
A už pořadatelé vědí jaký stroj to potáhne?

No chi protáhnout i jiný stroj než ČSD 477, takže byla varianta buďto Albatros, nebo 556 a nakonec jsem kvůli origoš kabině a spestření dal 555:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img442.imageshack.us/img442/6131/001osp.jpg
I když nemám zdání, zda je u nás nějaká provozní.;)
Dan

Aha, díky Dane! Je potřeba sledovat weby. Toto forum už dávno neposkytuje takové informace od autorů jako kdysi.

Pánové zdravím.
Chtěl bych poprosit o radu zkušeného fíru parniček. Jde konkrétně o toto:
Souprava:
ČSD 555.0008+9302090 nový model od Pikka + DFa 54 91 18-363-4 + Da 51 54 99 18-117-1 + 2x Bai (nové modely z webu u Pikka) + Bai čtyřdv. (od Taxe) + Bai (nový model z webu u Pikka) + Bai čtyřdv. (od Taxe) + 2x Bai (nové modely z webu u Pikka). Takže 555 + 9 vozů.
Trať:
Praha Vršovice - Stránčice
Dosahovaná rychlost s touto soupravou 35 - 40 km/h.
Tak a jde mi o to, jetli jedu správně? To je fakt takový krpál, že tak velká mašina mi neutáhne 9 osobních vozů? Na DVK jsem dělal s touto lokomotivou nákladní vlak a kopec jsem vyjížděl rychlostí kolem 40 km/h. Úsek Zadov - Moždice a tam se mi ten kopec jevil větší. :D Tím bych se chtěl pozeptat zda se má mašinka opravdu chovat takto, nebo jestli jedu špatně i když se řídím pokyny v read me u mašinky a hodnoty mám přesně dle pokynů, nebo je zakopaný pes jinde. Ještě nesmím zapomenout uvést, že jezdím s aut. topičem.

Dan

Ahoj Dane. Když byly napěťové výluky a mezi stanicemi nás tahala nezávislá trakce (sergej nebo brejlovec), tak s 8 vozovou jednotkou 452 se do kopce na víc než 40 nerozjeli. Jelikož výluka byla až v obvodu celé následující stanice, tak jsme museli ten traktor vpředu na tu stovku popostrčit :D a parťák se smál, že fíra vpředu tak rychle na tom traktoru jede poprvé :D Je zde průměrně deset promile nahoru / dolů / nahoru.

Ahoj.
Takže poskytuji dvě možnosti a budu moc rád, když se k tomu pařani aktivit vyjádří, která varianta se líbí víc.:D
a) Pojede pouze ČSD 555, ve Vršovicích pouze objezd soupravy a do sjř v kopcích uvedu rychlost 30/40, ale v tomto případě bych poprosil Zbyňka, ať mi někde ve velké stanici Vršovice - Budějice nasype kupu uhlí, nejlépe tam, kde už je vodní jeřáb. KSF k dozbrojení se dá postavit všude na vedlejší kolej a dojet dozbrojit, jako v aktivitě Návštěva muzea Jaroměř, případ dozbrojení uhlím v Brně.
b) V úseku Beroun - Vršovice ČSD 555, za návěstidlem Vršovice směr hln. ČSD 477, vyjela z depa. Já přijíždím před odj. návěstidlo směr hlavák tendrem. Zastavit, odvěsit vozy, najet na Papouška, sunout do tunelu za veksle, jízda přes nádraží Vršovice za veksle směr Hostivař, najezd na soupravu, takže v čele ČSD 555 a hned za ní jako pomoc 477 + vozy, zkouška brzdy a odjezd směr Budějovice.
Dan

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře