Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Tak jsem se nyní zasekl na instalaci vozu PKP Rgmms, za boha neůžu najít správné heslo. Asi jsem správně nepochopil překlad, může mi někdo poradit kde by se mělo nacházet, respektive jak správně přeložit nápovědu v Readme?
hasło: wiersz 10, 4 (czwarty) ciąg znaków w tym pliku readme.
pass: word: 10, string: 4 - in the readme file.

faldicek napsal:
Ještě dotaz, autoři tratě 310 vydali novou verzi, funguje aktivita Voj. Transport i na ní?
Netuším, ještě jsem neměl možnost vyzkoušet (po ne bude ubdate), dělám ještě jednu aktivitu pro BP, co se do balíku nevešla a to pro Jardovo Chrochtadlo s názvem Záloha Letohrad 1990 a bude to taková malá obdoba Ranní šichty pro 321, jen s osobním vozem. :-)
Dan

Tak po dvou dnech dávání dohromady trainsetu pro aktivitu Vojenský transport hlásím i u mne nemožné přejití na lokomotivu v Bubenči. Bin mám z DVD BP... :(

faldicek napsal:
Tak po dvou dnech dávání dohromady trainsetu pro aktivitu Vojenský transport hlásím i u mne nemožné přejití na lokomotivu v Bubenči. Bin mám z DVD BP... :(
Tak já to nechápu, vždyť tam nic není, mašina, několik servisů 4 a posunovač coby servis a servis1 na který se najede. Že by někomu nekousl PC ten servis 1, ale pár lidem to padlo v ČT a tam se najíždí na puklíka. Navíc jsem se snažil použit i hodně lowpoly vozů, tak fakt nechápu proč to někomu padá a někomu ne.
Dan

Tak se omlouvám, už jsem tam, chyba byla mezi klávesnicí a židlí. K MSTS jsem se vrátil po půl roce a už si nějak nepamatuji všechno ovládání... :eek: Omlouvám se za spamování vlákna...

Naposled editoval moderátor:
Poněvač nevím, jak se 2. díl vojenského transportu chová na nové verzi tratě, ale už i proto, že na staré verzi byl malý průšvih s chováním MSTS v Opavě západ, dávám zde malinký návod a velmi by mne zajímalo, kolik lidí ono místo projelo:

1. Nevím jestli se aktivita chová korektně i na nově vydané verzi, je dělano na poslední pracovní aktualizaci.
2. Poslední uložení hry před posunem v OPz (někdy), musí být před Palhancem, to je ta fabrika před OPz (cukrovar), pak už jsem musel jet posun na první dobrou.

Opava Západ - posun:
1. Přijedu s celou soupravou a odvěsím poslední vozy Bnp-k = hláška o posunu, jedu za veksle směr OPv a pak sunu k rampě. Kouknu, zda na TM zmizel reversní bod. (raději po celou dobu posunu)
2. Po odvěšení u rampy vyjedu s mašinou opět za veksle směr OPv, přejdu na stanovišti a jedu zpět na vozy Bnp-k a ty po povolení k posunu sunu na vozy Bai ve šturcu.
3. Po svešení přechod na stanovišti, hláška o další práci, jízda pro mrazáky na vlečku, takže celou soupravu osobáků vytáhnu na kolej v nákladním OPz a odvěsím, tím dostanu hlášku k posunu na vlečku.
4. Po připojení vozů na vlečce přechod na stanovišti, opět hlášky s instrukcemi, jak před vjezdem, tak po odjezdu z vlečky a pak se vydám zpět do OPz, kde zastavím u budovy dle instrukcí posunovače, odvěsím mrazáky, vyřižují se dva osobáky a pak pokračuji zpět do výtařené, pak na osobní vozy Bnp-k + Bai, co jsem odvěsil a po povolení k odjezdu jedu do Krnova a Baiky hodím do ŽOS na přeznačení na Byz-k.
5. Jízda do depa a konec aktivity.
Dan

Zdravím. Jedu 791, jsem před Hradcem. Zatím se mi aktivita líbí a je zajímavé co 2 stanice brzdit u vjezdu resp. Odjezdu ale dávám tomu +, aspoň to není nuda. Ale proč se staví v Praskačce? Vlak tam dle kjř nestaví. Ale jak jsem řekl, jako celek si mi to zatím líbí velmi. Lukáš

lukas matura napsal:
Zdravím. Jedu 791, jsem před Hradcem. Zatím se mi aktivita líbí a je zajímavé co 2 stanice brzdit u vjezdu resp. Odjezdu ale dávám tomu +, aspoň to není nuda. Ale proč se staví v Praskačce? Vlak tam dle kjř nestaví. Ale jak jsem řekl, jako celek si mi to zatím líbí velmi. Lukáš
Ahoj.
Aktivitu jsem dělal dle sjř. a tam je pobyt zapsán.:D Sjř je tuším i u aktivity.
Dan

Já jel dle kjř a tam to kreslené není, tak nevím. Můžete sem prosím dát výpis(eventuelně obrázek) toho sešiťáku? Píšu z mobilu, tak se nemohu podívat... Ještě bych napsal, že některý brzdění na stůj byli docela ostrý, ale to je hold chyba reálu a celkem jsem měl chuť něco rozbít, když jsem v čelakovicich zlehka zastavil u odjezdu a zrovna naskočí volno, ale jak jsem psal, alespoň to není nuda.

Pokud se bavíme o minulém GVD, tak R 791 tam má pobyt z dopravních důvodů kratší než půl minuty, tzn. žádní cestující :-)
Křižuje tam s Os.

Ten osobní už tam stál,takže by to mělo projíždět, zbytečně to zdrží v mem případě o více než 3 minuty, nu což, jakmile budu v jízdě pokračovat,tak 100 kou to jistě doženu :-)

Tak to mě pos... Já myslel, že když je v sjř. zapsán pobyt, tak je to pro nástup cestujících.:D Tak jsem zase chtřejší, jinak já ten Os viděl vjíždět, hold jde taky o rychlost MSTS a PC.;) No, tak se hold stojí i tam.
Dan

Jasně, ale já to stihnu, max 2 minuty budou na příjezdu. Jinak právě z tohoto důvodů já osobně doporučuju (a i to tak u svých pokusu dělám, ale to jsou většinou perzy a ty stojej snad všady:-)) dělám kontrolovat tohle dle kjř, tam jsou psány pobyty pouze po nástup cestujících.

lukas matura napsal:
Jasně, ale já to stihnu, max 2 minuty budou na příjezdu. Jinak právě z tohoto důvodů já osobně doporučuju (a i to tak u svých pokusu dělám, ale to jsou většinou perzy a ty stojej snad všady:-)) dělám kontrolovat tohle dle kjř, tam jsou psány pobyty pouze po nástup cestujících.
No, je pravda, já tomu nevěnoval pozornost, že je tam křížek a ten je i v Opatovicích například v sjř. u R Pardubice - HK - Liberec a v Opatovicích neství, takže ten křížek znamená jen pobyt kvůli křižování vlaků? ;) No opravím až bude nějaký ubdate, našel jsem pár chyb v trati, ale zatím Zbyňkovi nepíšu, poněvač už jak jsem testoval pracovní verzi, tak jsem hlásil jednu chybu za druhou, tak musím nechat Zbyňka odpočnout.:D:D:D
Dan

Dane těch zhovadilostí najdeš v šešiťáku ještě víc. Třebas je tam značka, že vlak ihned po nástupu/výstupu cestujících může odjet a to i před časem svého pravidelného odjezdu a ještě něco podobnýho. Radši nevědět..

Zdravím, no nicméně jsem si to našel v poznámkách a je pravda, že ten křížek přesně znamená co jsem si myslel, takže kdo chce R791 jet úplně přesně, tak má dvě možnosti:
1) Prostě ve stanici nezastavím, (nepoužiju kl. Enter). Sice mi pak v protokolu vyskočí chyba o projetí stanice, ale to není přeci podstatné.:P
2) Nebo si prostě otevřete editor a trasu hráče, stanici Praskačka odškrtnout, uložit a je to.:D
Dan

Ahoj Dane.

Chtěl bych se tě,zeptat jak to vypadá s aktivitou Záloha Letohrad 1990 ? Ty vánoční jsem si velkou chutí projel a musím říct,že děláš výborný aktivity. Takže ti držím palce do dalších aktivit.

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře