Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Netuším, ještě jsem neměl možnost vyzkoušet (po ne bude ubdate), dělám ještě jednu aktivitu pro BP, co se do balíku nevešla a to pro Jardovo Chrochtadlo s názvem Záloha Letohrad 1990 a bude to taková malá obdoba Ranní šichty pro 321, jen s osobním vozem.faldicek napsal:Ještě dotaz, autoři tratě 310 vydali novou verzi, funguje aktivita Voj. Transport i na ní?
Tak já to nechápu, vždyť tam nic není, mašina, několik servisů 4 a posunovač coby servis a servis1 na který se najede. Že by někomu nekousl PC ten servis 1, ale pár lidem to padlo v ČT a tam se najíždí na puklíka. Navíc jsem se snažil použit i hodně lowpoly vozů, tak fakt nechápu proč to někomu padá a někomu ne.faldicek napsal:Tak po dvou dnech dávání dohromady trainsetu pro aktivitu Vojenský transport hlásím i u mne nemožné přejití na lokomotivu v Bubenči. Bin mám z DVD BP...![]()
Ahoj.lukas matura napsal:Zdravím. Jedu 791, jsem před Hradcem. Zatím se mi aktivita líbí a je zajímavé co 2 stanice brzdit u vjezdu resp. Odjezdu ale dávám tomu +, aspoň to není nuda. Ale proč se staví v Praskačce? Vlak tam dle kjř nestaví. Ale jak jsem řekl, jako celek si mi to zatím líbí velmi. Lukáš
No, je pravda, já tomu nevěnoval pozornost, že je tam křížek a ten je i v Opatovicích například v sjř. u R Pardubice - HK - Liberec a v Opatovicích neství, takže ten křížek znamená jen pobyt kvůli křižování vlaků?lukas matura napsal:Jasně, ale já to stihnu, max 2 minuty budou na příjezdu. Jinak právě z tohoto důvodů já osobně doporučuju (a i to tak u svých pokusu dělám, ale to jsou většinou perzy a ty stojej snad všady) dělám kontrolovat tohle dle kjř, tam jsou psány pobyty pouze po nástup cestujících.