Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pavlík napsal:Doporučil bych ti program Notepad2. Ten má přehledné číslování řádků. Myslím, že i Poláci ho v readme doporučují.
alcapone napsal:Dej minimální procento výkonu a klikej tak dlouho dokud neodjedeš, dělá to všem, nebo pokud nepůjde, přeskoč na druhý pult.
Ahoj, tak jde hold vidět, že se vozy na každém PC chovají jinak, já se odpojil všude na 1. dobrou.Venny napsal:Mě to dělalo v Olomouci, když jsem se snažil odpojit šestikolo a zajet do prostor depa. Vagón Bn-p se dal odpojit až na výtažné koleji, což už bylo k ničemu... Do depa jsem zajel holt i s vozem.alcapone napsal:Dej minimální procento výkonu a klikej tak dlouho dokud neodjedeš, dělá to všem, nebo pokud nepůjde, přeskoč na druhý pult.
Ahoj, nevím, kde muže být chyba, vím, že to nešlo před aktualizací BP, pak už ano. Zkus v Doudlebách uložit a pokud tě nepustí stůj do Potštejna, tak nahrát a jet z Doudleb znova, to, že se ti mění šipky na TM, je dáno tím, že ti dělá cestu servis 2 a 2. ši pka je vjezd traffic, takže traffic vjel do stanice, zatímco ty jsi zůstal před vjezdovým. Já to projel pokaždé, takto křižuji v aktivitách všude.hrouda napsal:Zdravim, omlouvam se ze se vracim k ativite R 791, ale ja sutanu taky vyset pred Potstejnem na cervene. Jedu na cas, zadne vozidla jsem nemeni za odlisny, jen obcas CB je nahradi tema stejnyma protoze byly jinde nez v consistech. Ta cervena me na monitoru sviti uz kdyz se na nem objevi, nekde u Doudleb nad Orl. Jen se na nem menily sipky, nejprve za stanici a kdyz jsem tam, tak je pred stanici. Jo, a ani jsem necouvnul, jak jsem zastavil tak jsem stal. Dik, J.Hrouzek
To uz jsem prave zkousel jeste nez jsem se rozhodl psát sem. Pokazdy to stejny. Hm skoda, chtel jsem se kouknout az do konce protoze na tomto useku moc aktivit neni.Dan J. napsal:Ahoj, nevím, kde muže být chyba, vím, že to nešlo před aktualizací BP, pak už ano. Zkus v Doudlebách uložit a pokud tě nepustí stůj do Potštejna, tak nahrát a jet z Doudleb znova, to, že se ti mění šipky na TM, je dáno tím, že ti dělá cestu servis 2 a 2. ši pka je vjezd traffic, takže traffic vjel do stanice, zatímco ty jsi zůstal před vjezdovým. Já to projel pokaždé, takto křižuji v aktivitách všude.hrouda napsal:Zdravim, omlouvam se ze se vracim k ativite R 791, ale ja sutanu taky vyset pred Potstejnem na cervene. Jedu na cas, zadne vozidla jsem nemeni za odlisny, jen obcas CB je nahradi tema stejnyma protoze byly jinde nez v consistech. Ta cervena me na monitoru sviti uz kdyz se na nem objevi, nekde u Doudleb nad Orl. Jen se na nem menily sipky, nejprve za stanici a kdyz jsem tam, tak je pred stanici. Jo, a ani jsem necouvnul, jak jsem zastavil tak jsem stal. Dik, J.Hrouzek
Dan
Pavlík napsal:A co verze msts binu?
Pavlík napsal:Jde o to jestli máš stejnou verzi BINu, jaká je doporučena k aktivitě.