Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
faldicek napsal:
......Nicméně mám jeden zádrhel v trainsetu, kde najdu řídící vůz CD_80-30 v read me uvedený není a google mi najde jen verzi pro Trainz.
Do prčic, nic takového není, to jsem něco nechtě.... ;) No, zapoměl jsem vyměnit, nahraďtě prosím vozem ČD Bdmtee v najbrtu odtud:
http://jirkan.hostuju.cz/index.html
Dan

Dane výborně a teď bys mohl udělat něco ze současnosti nebo nedávné minulosti. Mám jeden nápad pro chystanej model a kabinu. Kdybys měl zájem, tak SZ ;)

Čouda napsal:
Dane výborně a teď bys mohl udělat něco ze současnosti nebo nedávné minulosti. Mám jeden nápad pro chystanej model a kabinu. Kdybys měl zájem, tak SZ ;)
Zdar a sílu, nima problema, jen jseště dodělat věci co půjdou k vydání (snad během týdne) a pak to zkonzultujem, ale budeš tester a hlavní poradce, aby to bylo fakt dle skutečnosti, co ty na to?
Dan

Jo, proč ne ;) Bude to taková kratší záležitost i když čistě teoreticky by se to nechalo natáhnout. Budu ještě muset prozkoumat tunusy atd.

Vážení příznivci dob ČSD a né jen vy, ale smozřejmě všichni, kdo rádi paří mé aktivity. Je tu další nadílka, kterou jsem dnes odeslal k vydání a očekávat ji můžete zde: http://www.activity-msts.wbs.cz/

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img109.imageshack.us/img109/3249/screendoreadme.jpg

Původně se mělo jednat o aktivitu situovanou do roku 1988 (viz první dva díly dříve vydané) s osmihodinovou ranní šichtou na manipuláku. Díky novým skinům a modelům z dob ČSD a hlavně novému překrásnému přepracování tratě Jiříkem TK, jsem se nechal unést v tvorbě dalších dílů manipulačních vlaků a vzniknul tak turnus lokomotivy ČSD T 466.0 "Pilštyk" rozdělený do pěti aktivit v celkové délce 27 hodin 45 minut, ve kterém projedete skoro všechna zákoutí tratě.

Balík obsahuje tyto díly:
DJ_2k_Ranní směna:
- Aktivita v celkové délce 5 hodin 30 minut
- Opravená aktivita, již dříve vydaná, bohužel malinko ostřejších jízdních vlastností, netušil jsem tehdy, jaký je rozdíl v chování různých PC sestav a MSTS. Bohužel, vše přepracovat nešlo, musel bych měnit celý scénář aktivity. Byly upraveny hlášky a jízdní řád, jak jen to šlo.
- Jízda v úseku: Dvorec – Křížany – Káčov a vlečka Pozemní stavby.
DJ_2k_Ranní směna_2. díl:
- Aktivita v celkové délce 3 hodin 40 minut
- Opravená aktivita, již dříve vydaná, bohužel malinko ostřejších jízdních vlastností, netušil jsem tehdy, jaký je rozdíl v chování různých PC sestav a MSTS. Bohužel, vše přepracovat nešlo, musel bych měnit celý scénář aktivity. Byly upraveny hlášky a jízdní řád, jak jen to šlo.
- Jízda v úseku: vlečka Pozemní stavby – Káčov – Křížany – Netomice – Koříčany – Huhřice
DJ_2k_Ranní směna_3. díl:
- Aktivita v celkové délce 4 hodin 32 minut
- Nová aktivita, jízdní řád je volnější, takže už by měla být dostatečná tolerance v dojezdech do stanic i manipulacích, bylo zrušeno vyhazování z aktivity po překročení rychlosti, pokud tedy nebudete stíhat jř., i tak si můžete pomoci. Avšak i přes některá naléhání kontrolní časové body zůstaly, poněvač by se z aktivity mohla stát snůška nesmyslů.
- Jízda v úseku: Huhřice - vlečka Dabařice silo - Kamenný Újezd – Moždice – VP Moždice – Kamenný Újezd – Modrava – Netomice – Modrava
DJ_2k_Ranní směna_4. díl:
- Aktivita v celkové délce 4 hodin 12 minut
- Nová aktivita, jízdní řád je volnější, takže už by měla být dostatečná tolerance v dojezdech do stanic i manipulacích, bylo zrušeno vyhazování z aktivity po překročení rychlosti, pokud tedy nebudete stíhat jř., i tak si můžete pomoci. Avšak i přes některá naléhání kontrolní časové body zůstaly, poněvač by se z aktivity mohla stát snůška nesmyslů.
- Jízda v úseku: Modrava – Kamenný Újezd – Zadov – Kašnice – vlečka – Kašnice – Pastviny Nové Dvory – Lopovice
DJ_2k_Ranní směna_5. díl:
- Aktivita v celkové délce 7 hodin 47 minut
- Nová, opravdu dlouhá a těžká aktivita, jízdní řád je volnější, takže už by měla být dostatečná tolerance v dojezdech do stanic i manipulacích, bylo zrušeno vyhazování z aktivity po překročení rychlosti, pokud tedy nebudete stíhat jř., i tak si můžete pomoci. Avšak i přes některá naléhání kontrolní časové body zůstaly, poněvač by se z aktivity mohla stát snůška nesmyslů.
- Jízda v úseku: Lopovice – Nové Dvory – Pastviny – Kašnice – vlečka Kašnice – Zadov – Vary – Vary odbočka – vlečka lesních závodů – Vary – Aramov – Počátky – Aramov

a0614eec42df07fcd8effcddeeef49d4.jpg

Tato aktivita je situována do roku 1980 a vy v ní povezete zvláštní spěšný vlak 11101/2 Pionýr. Nejprve jako Sv 11101 z depa v Aramově do dolu Julius Fučík a poté už pojedete s dětmi do pionýrského tábora Partyzán, který se nachází mezi zastávkami Kančí obora a Brumlov a z pionýrského tábora Partyzán povezete děti na exkursi do Elektrárny Antonína Zápotockého. Velková délka aktivity je 3 hodiny a 3 minuty a dílko je spíš takovou oddechovou záležitostí. K aktivitě je přiložen sešitový jízdní řád, který doporučuji dodržovat.

Přeji všem příjemnou zábavu a ničím nerušenou jízdu po překrásné fiktivní trati Dvoukolejka ČSD.
Dan J.

Naposled editoval moderátor:
Hello there! I need some help. Dan J. Nostalgia aktyviti package first part (464,202 towing machine CR310) will not start. All vehicles required to have, but for some reason freezes while loading the game and exit. Does anyone have any idea what could cause that? Thanks in advance for any help.

Potvrzuji. Balík aktivit již ke stažení a já jdu pokračovat v práci na jiné, tentokrát z roku 2012, více nepovím. :D
Dan

Dan udělá také něco z roku 2012 jo? :) Děkuji za ty dva balíky, aspoň mám po zkouškovým co hrát :)

klimi napsal:
Dan udělá také něco z roku 2012 jo? :)
Ahoj.
JJ, Dan už třeba jednu aktivitu má, SP Křížová hora :D, ale chybí mi jedno zveřejnění modelu, kdyby nebyli někteří lidé zbytečně kritičtí a raději tvořili, tak už byl možná venku i s aktivitou :(, ke druhé jej potřebuji taky, i když jen do traffic. Taky velmi schází a čekám na něj jako na smilování boží onen avízovaný Regio Pnther, jinak se bohužel nehnu a musím to nahrazovat soupravama z předchozího GVD.:D
Dan

Jo jo, Křížová hora. Tam mám také restíky a přemýšlel jsem, že se přesunu tam to trochu dokončit. :D Ale Hlavně, že v trati Křížová hora s rozhlednou už je. :D Po aktualizaci Aleš poslal ještě vylepšený model. Nebo už je v aktualizaci ? Už nestíhám vše sledovat. :D

Zbyněk Šemora napsal:
Jo jo, Křížová hora. Tam mám také restíky a přemýšlel jsem, že se přesunu tam to trochu dokončit. :D Ale Hlavně, že v trati Křížová hora s rozhlednou už je. :D Po aktualizaci Aleš poslal ještě vylepšený model. Nebo už je v aktualizaci ? Už nestíhám vše sledovat. :D
No abych ti pravdu řekl, ani nevím, kde Křížová hora je.:eek: Sp jede z Kolína přes Pardubice - Ústí n/O do Lichkova a tam končí.

Naposled editoval moderátor:
Ahoj.
Díky, tak jsme doma, dál jak za králíky jsem zatím v MSTS nedojel a ve skutečném životě jsem v Králíkách byl ve vojenským muzeu, když jsme hráli loni v Letohradě. :D Jen tedy nevím peoč se ten Sp jmenuje Křížová hora, když končí v Lichkově.:D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře