Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zdravím, chtěl bych poprosit, nemáte někde jakékoliv další podrobnosti k tomito vlaku:
http://www.vagonweb.cz/razeni/vlak.php?zeme=PKP&cislo=1237/314/113&rok=1986
Jel jsem s ním 2x, coby děcko do Bulharska a byl to pro mne neskutečný zážitek a tak mne napadlo dělat aktivitu z Petrovic u Karviné (tam jsme nastupovali) až na hranice Rumunska, když už jsem si stáhl tu trať Alfold. Zatím chci nasbírat materiály, pokud tedy někdo pošle, či hodí odkaz a pak bych se časem chtěl dokopat k aktivitě samotné.
Dan

Dnes vydáno na známých stránkách: http://www.blackwolf-msts.ic.cz/

a6be30155bdf4dc92e375c3e943e7f94.jpg
Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu na historickém vlaku, Případné dotazy, či připomínky směrujte prosím zde.

Dále pokud někdo bude mít připomínky k nákladním vlakům, tedy napíše mi konstruktivně co vezou, co je tahá, či k soupravám, pište mi prosím sz, aktivita se bude upravovat dle aktualizací tratí a tak si rád sepíšu poznámky, třeba o dopravě v Maďarsku nemám ani šajn, tam jsem si všechny soupravy vymyslel, až na IC, které jsem našel na netu. ;)
Dan

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Dane, jediný problém je u Alfoldu po instalaci tsunpack vyhodí hlášku : Expected more files, package damaged!. 

Klokan 35 napsal:
Ahoj Dane, jediný problém je u Alfoldu po instalaci tsunpack vyhodí hlášku : Expected more files, package damaged!. 
Tak to netuším, co s tím, pak jedině to natvrdo vykopírovat a poslat ubdate, má s tím ještě někdo potíže? Já ani netuším, co to je za hláška.

Dan J. napsal:
Klokan 35 napsal:
Tak to netuším, co s tím, pak jedině to natvrdo vykopírovat a poslat ubdate, má s tím ještě někdo potíže? Já ani netuším, co to je za hláška.

v překladači to přeloží : [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Očekávame více souborů , obal poškozen ![/font]

Ach jo, já vím, co píše překládač Google, mne by zajímala ale příčina, tedy co to MSTS dělá, aktivitu jsem zkusil zabalit znova, a opět to smé, když jsem ji zkusil přepsat, to znamená rozbalit apk. soubor i když mám aktivitu v PC, tak se ji kousek rozbalilo a pak ta samá hláška. Přitom aktivita normálně jede, takže jsem poslal opravný balíček Blackwolfovi, kde je aktivita k nakopírování přímo do MSTS. Ale je pro mne záhada, proč nafunguje zabalení aktivity u této tratě. Vrze tratě 6.5.1 a je uvedena i v názvu, že by tečky v názvu tratě?
Dan

Dane taky nevím, ale je pravda že maďaři pro aktivity vůbec tsunpack nepoužívají a vše je na kopírování přímo do MSTS a příslušné trati. A u toho Alfoldu jsem zkoušel udělat jednoduchou aktivitu a zabalit tak to na mne vybaflo to samé .

Tak jsem Blackwolfovi odeslal opravu k přímému makopírování do MSTS, než to bude na webu, můžete stahovat opravný balíček aktivity pro trať Alfold 6.5.1 zde:
http://ulozto.cz/x4ZbpvxY/oprava-13-10-2014-alfold-6-5-1-rar
Dan

Dan J. napsal:
Tak jsem Blackwolfovi odeslal opravu k přímému makopírování do MSTS, než to bude na webu, můžete stahovat opravný balíček aktivity pro trať Alfold 6.5.1 zde:
http://ulozto.cz/x4ZbpvxY/oprava-13-10-2014-alfold-6-5-1-rar
Dan
Oprava na webu http://blackwolf-msts.ic.cz/ umístěna, mažu dokaz z úložíšte.
Dan

Chlapi zdravím, dneska jsem chtěl vydat další balíček, aktivitu Pn 44810 pp GVD 2013, ale, zjistil jsem, že jsem omylem smazal základní trať BP, tedy, veřejnou verzi poslední aktualizace. Pracovní BP mám, ale potřeboval bych, zda by nebyl někdo ochoten zaslat mi nějak trať BP poslední veřejnou verzi, pouze trať bez aktivit a globalu. Jde o to, zkontrolovat trasy chystané aktivity.
Dan

Dan J. napsal:
Chlapi zdravím, dneska jsem chtěl vydat další balíček, aktivitu Pn 44810 pp GVD 2013, ale, zjistil jsem, že jsem omylem smazal základní trať BP, tedy, veřejnou verzi poslední aktualizace. Pracovní BP mám, ale potřeboval bych, zda by nebyl někdo ochoten zaslat mi nějak trať BP poslední veřejnou verzi, pouze trať bez aktivit a globalu. Jde o to, zkontrolovat trasy chystané aktivity.
Dan
Beru zpět, našel jsem na záložním disku poslední verze 88.41, tak doufám, že je to ta správná. ;)

Dnes odesláno k vydání, sledovat můžete zde: http://blackwolf-msts.ic.cz/ , kdy se aktivita objeví ke stažení.
8d8a6801ee81785caf25a8d23ecb8826._.jpg
V této trilogii aktivit povezete nákladní vlak AWT s kontejnery ze stanice Komárno do stanice Petrovice u Karviné a něco navíc, v jarní den roku 2012. Nejprave na trati ŽSR 130 z Komárna do Bratislavy, na trati BP z Bratislavy do Kútů, kde vás bude čekat zajížďka na vlečku Baňa Čary, pak budete pokračovat do Břeclavi, kde se na vás napojí postrk a pokračovat budete směr Nedakonice, Přerov a Hranice na Moravě. V díle posledním na trati 321 z Hranic na Moravě do Petrovic u Karviné, kde odstavíte vozy a dostanete další úkol, jízdu pro vozy do Luk nad Olší a ty povezete na vlečku AWT. U každého dílu je přilořen soubor Read Me s odkazy na vozidla mimo TBP a sešitový jízdní řád. Doby jízdy jsou docela volné, takže by jste měli časy v jízdním řádu dodržet nez problémů, ba naopak doporučuji jet plynule, aby jste nemuseli zbytečně zastavovat na stůj, poněvač rozjíždění těžkého naákladního vlaku by vás zbytečně brzdilo.​

Přeji příjemnou zábavu. Dan J.​

Pánové,
v šestém díle na trati ŽSR 130 nejsem schopen se dostat přes vjezdové zhlaví stanice Sládkovičovo :-(
Ukládám, kontroluji spřáhla, přeinstalovávám aktivitu i trať a související Global a stále stejný výsledek. Za jakékoliv rychlosti, v tahu, na výběh i při brždění - vykolejení vlaku a nebo v lepším případě zničené spřáhlo.

Má, prosím, někdo zkušenost s tímto místem?

Mně se to stalo v opačném směru při tvorbě aktivity Pn 44810, ale jen se mi trhla souprava. Při aktivitě Evropa expressu jsem projel vždy na pohodu. Takže by mne taky zajímalo, jestli tam měl ještě někdo potíže.

Jinak abych nezapomněl... Díky Dane za parádní aktivitu. Projeto až do Peště (jen to Sládkovičovo jsem nepřekousl).
Už se těším na PN44810.

Tak stalo se co jsem nechtěl, lehla mi GK, nebol-li, něco se posr... s ovladačema a do vyřešení se veškteré práce na MSTS bohužel odkládají, nevím co se děje, ale nějak mi přestalo chodit zachování stran a jezdit na rozpláclých mašinách stojí za... :(  Tak uvidím, zatím to dneska řeším celý den a už bych nejraději hodil PC z okna.

To není kartou, nastav to zpět. Ono to totiž přímo nejde, ale musíš nejprve snížit rozlišení a až potom se to zatržítko stane aktivní. Až tak učiníš, tak vrátíš rozlišení zpět a už to bude zase OK.

Zbyněk Šemora napsal:
To není kartou, nastav to zpět. Ono to totiž přímo nejde, ale musíš nejprve snížit rozlišení a až potom se to zatržítko stane aktivní. Až tak učiníš, tak vrátíš rozlišení zpět a už to bude zase OK.
To mi právě přestalo chodit. Ty ovladače se chovají, jako by někde něco zůstalo v registrech a bije se to.

8d8a6801ee81785caf25a8d23ecb8826._.jpg
V této trilogii aktivit povezete nákladní vlak AWT s kontejnery ze stanice Komárno do stanice Petrovice u Karviné a něco navíc, v jarní den roku 2012. Nejprave na trati ŽSR 130 z Komárna do Bratislavy, na trati BP z Bratislavy do Kútů, kde vás bude čekat zajížďka na vlečku Baňa Čary, pak budete pokračovat do Břeclavi, kde se na vás napojí postrk a pokračovat budete směr Nedakonice, Přerov a Hranice na Moravě. V díle posledním na trati 321 z Hranic na Moravě do Petrovic u Karviné, kde odstavíte vozy a dostanete další úkol, jízdu pro vozy do Luk nad Olší a ty povezete na vlečku AWT. U každého dílu je přilořen soubor Read Me s odkazy na vozidla mimo TBP a sešitový jízdní řád. Doby jízdy jsou docela volné, takže by jste měli časy v jízdním řádu dodržet nez problémů, ba naopak doporučuji jet plynule, aby jste nemuseli zbytečně zastavovat na stůj, poněvač rozjíždění těžkého naákladního vlaku by vás zbytečně brzdilo.​

Přeji příjemnou zábavu. Dan J.​

Můžete stahovat: http://blackwolf-msts.ic.cz/

Dane, na verzi 88.41 nefunkční, je tam jedná kolej v Přerově opravena a vozidla z Rumunska již nejdou stáhnout. Jo Low Poly má Blažovák ne Juraj P. Jinak, už by si i ty mohl smazat vagony od Somatka, když nejdou stáhnout. To LDH 125 je co, něco sem našel, ale bohužel nejde stáhnout, také u Rumunů.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře