Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já v těch mrazírnách shodou okolností pracuji, tak se ti pozeptám pamětníkůAhoj, nevíte, co se vozilo do Kostěnic za "komančů" na vlečky, mrazírny jsou jasné, ale zbytek?
Díky moc. Aktivita s posunem v Pardubicích je skoro hotová, vozy manipuláku směr HK sestavené, taď právě dojde na druhý díl a ten bude začínat v Kostěnicích, kde se sešibujou vozy z vleček, pojede se do Pardubek, tam se přihodí k soupravě směr HK. Mražáky pojedou do Opatovic a na vlečku masokombinátu v Březhradě. Škoda, že Zbyněk nemá vlečku ve Stéblové, tam bych taky zavezl nějaké vozy. Ale vynahradím si to v Rosicích. Bohužel jsem nemohl počáteční aktivitu protáhnout až tam, poněvač mi odmítal vjet jakýkoliv traffic z Rosic do Pardubic.Já v těch mrazírnách shodou okolností pracuji, tak se ti pozeptám pamětníků![]()

Máš to v mailu, pane. Pikkův model se dvěma druhy zvuků.![]()
Ahoj a tenhle máš odkud?

Ahoj.Kluci, ten první model rozhodně není Pikkův, Pikku se jen snažil namachlovat jakýs takýs skin na prastarý (autor Torsten Drabe?) model. Ten druhý model je stažený z rakouských stránek, autorem je Stefan Pausch a u ČSD nikdy nejezdilModel, co shání DanJ je novější model Torstena Drabeho stažený z německých stránek. Překvapuje mě, že u modelů nejsou ReadMe, kde byste se o těchto skutečnostech dozvěděli. Tato informace mě stála pět minut času pro vyhledání informací na Internetu.