Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Trainset

Zdravicko, tak jsem si konecne udelal cas a zasedl k MSTS a rikam si ze odzkousim nejakou novou aktivitu, ale popravde docela mne odradilo kdyz jsem zjistil "hledej Smudlo" ... ruzne vozy ... mam prevazne TBP, tak mozna jestli by bylo mozno uves aspon kde ktery vuz se priblizne nachazi, na kterem z tech odkazu.

Diky :-)

Ono je tam soubor cti-mne, kde je par stranek a pod tim poznamka "a možná nějaké další..."Nuz samozrejme, vzdy je to vec autora, jak aktivitu udela a jaka vozidla pouzije, ale za sebe rikam , ze to dohledavani moc nemusim.

akt. Slavnostní den

Ono jde o to, že se jedná o aktivitu, tvořenou převážně historickými vozy a tudiž jsem chtěl "provětrat po trati" co možná nejrozmanitější trainset. Proti TBP nic nemám. Jinak jsem vypsal strányky, se kterých je většina vozů stažená, ve svém trainsetu mám vlaky, které už ani nevím odkud je mám. :D Tím se omlouvám za malé zkomplikování se sháněním chybějících vozů. S pozdravem Dan. :D

Zdravím.

Tak jsem si konečně projel Danovu aktivitu a musel jsem trochu poupravit základní informace o ní. Aktivita v pohodě "jede" i na BINu 1.7.0103 (včetně přepřahu z páry na motorák). Chce to jen mít tu "správnou" mašinu (464.2) ze stránek Pikka.

Blackwolf napsal:
Zdravím.

Tak jsem si konečně projel Danovu aktivitu a musel jsem trochu poupravit základní informace o ní. Aktivita v pohodě "jede" i na BINu 1.7.0103 (včetně přepřahu z páry na motorák). Chce to jen mít tu "správnou" mašinu (464.2) ze stránek Pikka.

Môžem potvrdiť.

Přesunuto z M.251.2

Martens napsal:
Dan J. napsal:
Chlapi zdravím, tak jsem si přečetl znovu návod a historii přiložený k tomuto modelu a přehlídnul jsem, že je tam napsáno max 80Km/h a po zkouškách zvýšeno na 90Km/h bez přeznačení. S toho koukání do editoru už přestávám vidět :D , ale i tak díky za info. Dan
No upřímně - už se těším na tu aktivitu.....opravdu. Na jaké štrece ji děláš?

Martens napsal:
Dan J. napsal:
Dělám ji na 321 z Opavy do Suhdolu n/O a dále se ještě uvidí, buďto směrem na Odry a nebo do Olomouce. Ale zatím fakt nevím. sedl jsem k tomu teprv dneska ráno. Dan
Jako nostalgickou jízdu? Pokud by to měly být motory v reálném provoze, tak bych asi spíš šáhnul po upravené Vysočině a dodělal tam páry - Čouda vyhrožoval, že něco takového spáchá, ale asi to nechal být.

Samozřejmě jako historickou jízdu. Ale nic konkrétního zatím nechci říkat, jak jsem psal sednul jsem k tomu dneska ráno. Ta Vysočina, taky není špatný nápad, ale jako rodilému Ostravákovi mi je ta 321 nejblíž. :D Tím nechci v žádném případě říct, že jsou jiné tratě horší, avšak kolem Ostravy mám toho proježděného asi nejvíc. Ještě např. plánuju k moji první akt. Slavnostní den udělat volné pokračování z Ostravy do Prahy (Albík+nějaké rychlíkáče), ale to je hudba daleké budoucnosti. :D Dan

Skoro tri hodiny mi trvalo, pokiaľ som si posťahoval všetky vozy podľa autorových trainsetov, ale moja snaha vyšla nazmar - pri načítávaní aktivity vyhodí hlášku, že nejaký trainset používa neplatné nástupište alebo koľaj. Mám samozrejme nahodené všetky aktualizácie. Čo s tým ?

orlov napsal:
Skoro tri hodiny mi trvalo, pokiaľ som si posťahoval všetky vozy podľa autorových trainsetov, ale moja snaha vyšla nazmar - pri načítávaní aktivity vyhodí hlášku, že nejaký trainset používa neplatné nástupište alebo koľaj. Mám samozrejme nahodené všetky aktualizácie. Čo s tým ?

POZOR! POZOR!
Aktivita byla vydána v době, kdy ještě nebyla aktualizace 9 a tudíž je hratelná pouze v Aktualizaci 8. Verze pro aktualizaci 9 prý Dan chystá a jen co mi ji pošle hodím jí na web.

Chce to jenom číst popisky u aktivit "Aktivita trvá okolo 4 hod, verze tratě 8, BIN 1.7.0103, trainset není dle BP"

POZOR, POZOR !!!! Právě teď je u mě na stránkách již ke stažení také upravená verze aktivity Slavnostní den pro aktuailizaci č. 9. Tak kdo má zájem sosejte.

Zdravím.

Od dnešního dne je vystavena nová aktivita Dana. Jmenuje se ranní osobák, je pro trať OPAVA-OLOMOUC a ke stažení na mých stránkách.

Dan J. napsal:
Dobrý den, zde mi můžete napsat připomínky k mé první aktivitě, která je ke stažení na http://www.blackwolf-msts.ic.cz/
Tak konečně jsem dojel aktivitu Slavnostní den,aktivita je opravdu MOC a MOC povedená!!!Trošku jsem měl obavy (jak bylo upozorněno F11)ve Frýdlantu nad Ostravicí,ale připojení a přechod z páry na motorák proběhlo v pohodě.Traffic, to je něco nádherného,na to že je to první aktivita tak i na této trati je to snad jedna z nejhezčích aktivit!!!Líbí se mi to že se taky nedělají aktivity pořád jen po hlavním tahu jak je to dosti zvykem a aktivitář také využil hezkou jednok. trať po Ostravsku.Jen jediné místo kde jsem měl malý problém byla stanice Český Těšín,posun proběhl v pohodě,ale po hlášce"ODJEZD" na odj.náv. bylo na stůj.Dokonce jsem zkusil jet i přes "TAB" taky neůspěšně,tak jsem ty dvě soupravy(jak se spojují)sunul až těsně před odj. náv.tím BOBINA byla za odj. náv. a po hlášce "ODJEZD"jsem v pohodě odjel a úspěšně tak dokončil takhle nádhernou aktivitu!!!Jel jsem ji pod BINEM 1,700819.Mnoho úspěchů v další tvorbě takto pěkných aktivit přeje Radek.

Naposled editoval moderátor:
Celkom vydarená aktivita, ale nedarí sa mi prechod z pary na motorák ... Aj po pomalom pripojení a po vypísaní hlášky, že mám presadnúť do motoráka, stále zostávam v pare ... Mám nainštalovaný najnovší BIN. Chlapi, ako sa dostať do toho motoráka ?

orlov napsal:
Celkom vydarená aktivita, ale nedarí sa mi prechod z pary na motorák ... Aj po pomalom pripojení a po vypísaní hlášky, že mám presadnúť do motoráka, stále zostávam v pare ... Mám nainštalovaný najnovší BIN. Chlapi, ako sa dostať do toho motoráka ?
Zdravím, já jsem to řešil tak, že jsem vachytal rychlost 0 a to i v dolním řádku na TM a přeskočil jsem. Ona se ta pára má tendenci pohybovat. Nevím však jak se aktivita chová pod nejnovějším binem, to jsem nezkoušel. Verzi pod kterou to bylo dělané, tak to už taky nevím. Dan

Dan J. napsal:
orlov napsal:
Zdravím, já jsem to řešil tak, že jsem vachytal rychlost 0 a to i v dolním řádku na TM a přeskočil jsem. Ona se ta pára má tendenci pohybovat. Nevím však jak se aktivita chová pod nejnovějším binem, to jsem nezkoušel. Verzi pod kterou to bylo dělané, tak to už taky nevím. Dan
Problém je v nastavení engu páry,protože má nenulovou rychlost a to se velice špatně přeskakuje.Pod Binem 1.7.xx je třeba trošku jiné nastavení než pod Binem 1.6.xx :wink:

aktivita Ranní šichta OKD doprava

Hezký den, dnes by měla vyjít na stránkách od Blackwolfa, http://www.blackwolf-msts.ic.cz/ moje další aktivita pro trať 321 a jedná se o ryze fikční záležitost. Jakákoliv shoda s řazením vlaků je čistě náhodná. Tentokrát si zajezdíte a zašibujete s nákladními vlaky při ranní šichtě převážně s lokomotivami OKD po okolí Ostravy. Aktivita má skoro 8 hodin a je tvořená pod Binem MSTSPatch1.7.081920, novější verze binu vám budou dělat problémy při posunech s 0km/h. Je taky přiložen orientační sjř. některé časy je třeba dodržet, jinak se stane akt. nehratelnou. Vice v aktivitě samotné.

Hezké prožití svátku vánočních a příjemnou zábavu u moji první akt. pro nákladní vlaky přeje Dan. :D

Re: aktivita Ranní šichta OKD doprava

Dan J. napsal:
Hezký den, dnes by měla vyjít na stránkách od Blackwolfa, http://www.blackwolf-msts.ic.cz/ moje další aktivita pro trať 321 a jedná se o ryze fikční záležitost. Jakákoliv shoda s řazením vlaků je čistě náhodná. Tentokrát si zajezdíte a zašibujete s nákladními vlaky při ranní šichtě převážně s lokomotivami OKD po okolí Ostravy. Aktivita má skoro 8 hodin a je tvořená pod Binem MSTSPatch1.7.081920, novější verze binu vám budou dělat problémy při posunech s 0km/h. Je taky přiložen orientační sjř. některé časy je třeba dodržet, jinak se stane akt. nehratelnou. Vice v aktivitě samotné.

Hezké prožití svátku vánočních a příjemnou zábavu u moji první akt. pro nákladní vlaky přeje Dan. :D

Tak aktivita je venku - můžete stahovat.

Tak konečně jsem dojel danovou aktivitu velmi krásná propracovaná. Pěkný nápad velmi se mi líbila. Jen tak dál.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře