Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
I když tento druh příspěvků moc nepodporuji, chci po zahrání aktivity Vozy do Huhřic před Danem smeknout jednu velkou poklonu . Začínám mít pocit, že Dan by byl schopný udělat zajímavou aktivitu i na "lanovce na Petřín" . Každopádně se právem řadí mezi aktivitářské velikány.

Naposled editoval moderátor:
Bigfoot napsal:
No?! Dane! Tak všetka česť. Takúto dobrú aktivitu už som veľmi dávno neprechádzal ! Ďakujem za dobrý pocit pri vysedávaní u počítača!! :) za to si zaslúžiš
Bigfoot!
To Bigfoot
Díky jsem rád že se aktivita líbila to pivko jsem absolvoval v úterý.:D

Blackwolf napsal:
I když tento druh příspěvků moc nepodporuji, chci po zahrání aktivity Vozy do Huhřic před Danem smeknout jednu velkou poklonu . Začínám mít pocit, že Dan by byl schopný udělat zajímavou aktivitu i na "lanovce na Petřín" . Každopádně se právem řadí mezi aktivitářské velikány.
To Blackwolf
No "aktivitář velikán", tak to je pochvala obrovská, díky. Kde že se dá ta lanovka stáhnout? :D:twisted::D
S pozdravem Dan.

Zdravíčko Dane!
Hraji nedělní aktivitu pro trať Dvoukolejka a když v Zadově připojím vagony a jedu pak jako zrychlený vlak tak nemužu jet vic jak 30Km/h. Aktivita se mi vzdy ukončí. Dělá to jen mě nebo je tam nějaká chyba?

Jinak zatím je v aktivitě krasný provoz :)

Medo napsal:
Zdravíčko Dane!
Hraji nedělní aktivitu pro trať Dvoukolejka a když v Zadově připojím vagony a jedu pak jako zrychlený vlak tak nemužu jet vic jak 30Km/h. Aktivita se mi vzdy ukončí. Dělá to jen mě nebo je tam nějaká chyba?

Jinak zatím je v aktivitě krasný provoz :)
Ahoj, to vypadá na nesplnění nějakého úkolu. Neboli nezobrazení hlášky. Teď si nejsem zcela jistý, ale tam by se měla 30 deaktivovyt po povolení k odjezdu, ale teď už fakt nevím, Jak bude šas kouknu do editoru a napíšu. Já jsem to projížděl v pohodě. Skus Load před Zadovem, před přestupem a chce to hlavně přesně plnit hlášky.
S pozdravem Dan.

Tak na té 30. jsem také skejsnul. Nikde sem nic nevinechal. Všude na posunu jsem dělal co mě bylo řečeno. Pa šup na vagony, odmávnut odjezd a trada na 30 km/h stop, překročil jsi povolenou rychlost.

No jo, to je furt dokola, debilní kompjůtry, dělaj si, co chtěj, věčně něco nefunguje, jak má, pak se naemaj srážet vlaky (a to bohužel v reálu myslim)...

alcapone napsal:
Tak na té 30. jsem také skejsnul. Nikde sem nic nevinechal. Všude na posunu jsem dělal co mě bylo řečeno. Pa šup na vagony, odmávnut odjezd a trada na 30 km/h stop, překročil jsi povolenou rychlost.

Zababa napsal:
No jo, to je furt dokola, debilní kompjůtry, dělaj si, co chtěj, věčně něco nefunguje, jak má, pak se naemaj srážet vlaky (a to bohužel v reálu myslim)...
Takže pánové věc se má tak, samozřejmě jste nedodrželi přesný popis v hláškách.:D
V depu Zadov:
Napojite se na Brejlovce, neměníte stanoviště a couvate zatlačit Pištu do šturcu a pak následuje hláška ať odpojíte Pištu, vyjedete za výhybku a přejdete na 2. stanoviště, takže k vaši soupravě ZOs najíždíte čumákem, necouváte a po připojení soupravy se musí zobrazit tato

hláška:
Posunovac:
"Taaak, soupravu mame komplet. Prejdi na 2. stanoviste, povol a zabrzdi."

Tato hláška deaktivuje 30km/h.
S pozdravem Dan.

Ps: ještě je důležité už na začátku posunu, když vytáhnete vagóny a máte je sunout na soupravu, ještě s Pištou, tak tam nesmíte měnit stanovuště, takže couváte, jinak si zrušíte onu hlášku a po posunu z depa zůstane viset 30km/h.

Bigfoot napsal:
No?! Dane! Tak všetka česť. Takúto dobrú aktivitu už som veľmi dávno neprechádzal ! Ďakujem za dobrý pocit pri vysedávaní u počítača!! .... Bigfoot!
Blackwolf napsal:
I když tento druh příspěvků moc nepodporuji, chci po zahrání aktivity Vozy do Huhřic před Danem smeknout jednu velkou poklonu. Začínám mít pocit, že Dan by byl schopný udělat zajímavou aktivitu i na "lanovce na Petřín" ......

Najdete-li vhodné vozidlo, ta tu lanovku pro Dana klidně udělám. Zasloží si to. Perfektně se s ním spolupracuje. A jako jediný (podotýkám bohužel jediný) se mne snaží ovlivnit v tom smyslu, aby se na mých tratích daly občas udělat i takové situace, jako že Tatra chcípne na přejezdu a bude ji odtahovat traktor. A buď to ubrzdíte, nebo ne. Jenže třeba zrovna k této "zápletce" musí být udělán ten traktor, ta Tatra a ve trati pod přejezdem skrytá kolej. Takže i já tímto děkuji Danovi za jeho nápaditost i za trpělivost. Ono totiž někdy mne přesvědčit není lehké.

JiříkTK napsal:
Najdete-li vhodné vozidlo, ta tu lanovku pro Dana klidně udělám. Zasloží si to. Perfektně se s ním spolupracuje....
Ahoj a díky moc za takovou pochvalu. Ale na tvém místě bych s tou lanovkou nesliboval.:D :D Ona taková trať, neboli spíš součást tratě opravdu existuje a má název The London And Port Stanley Railwy (Kanada). Recenzoval ji kdysi Lord na svých stránkách (link): http://lord-msts.own.cz/london-port-stanley.php a já ji měl kdysi staženou a pojezděníčko je to vskutku zajímavé. Nedovedu si ale představit, jakou bych na té lanovce vymyslel zápletku, snad jen, že řachlo lano a to MSTS asi neumí:twisted::twisted:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.image-hosting.okamzite.eu/pics/cd7ea9bd16252c95457079ff6d7b3cda.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.image-hosting.okamzite.eu/pics/d9700f92b5fbb81dc5c8e02e44db7ba6.jpg
Lanovka coby součást tratě.

S pozdravem Dan.

Lanovka je to hezká, ale akorát pro oči. Na mé gusto je to strašně krátké. Myslel jsem spíše něco ala pozemní lanovka na Hrebienok. Na druhé straně jsem někde zahlídnul animovaný objekt - lanovku nebo průmyslovou lanovku, a té by šlo také využít. Ne že bychom jezdili tou lanovkou, ale můžeme od ní či k ní něco vozit. Mrknu, co je vlastně k dispozici. Nakonec jsou k dispozici i vozidla - vrtulníky, ale to by zase chtělo udělat pro ně skrytou trať, což není problém. Jen mít inteligentní námět.

U Lorda se dají najít úžasné postřehy, škoda, že mu čas (a kdoví co či kdo ještě) nedovolí dělat další recenze.

JiříkTK napsal:
Lanovka je to hezká, ale akorát pro oči. Na mé gusto je to strašně krátké. Myslel jsem spíše něco ala pozemní lanovka na Hrebienok. Na druhé straně jsem někde zahlídnul animovaný objekt - lanovku nebo průmyslovou lanovku, a té by šlo také využít. Ne že bychom jezdili tou lanovkou, ale můžeme od ní či k ní něco vozit. Mrknu, co je vlastně k dispozici. Nakonec jsou k dispozici i vozidla - vrtulníky, ale to by zase chtělo udělat pro ně skrytou trať, což není problém. Jen mít inteligentní námět.

U Lorda se dají najít úžasné postřehy, škoda, že mu čas (a kdoví co či kdo ještě) nedovolí dělat další recenze.
Jo jo, já se právě kdysi na jednu recenzi strašně těšil a to na "Line 51". Berlínskou tamvaj tuším rok 1938 +/-. A nějak to utichlo a nic nového se na Lordových stránkách neobjevilo, tak nevím, co se přihodilo. A docela by mne to zajímalo. Ony ty Lordovy stránky totiž jsou výborná věc pro nás, kteří anglicky, maďarsky atd. neumíme ani h.. :D A tek se dá dozvědět, kde jakou trať stáhnout a jak vypadá.
S pozdravem Dan.

můžeš mi prosimtě říct cos tam v tý aktivitě pracovní den první část použil za vozidla protože mi to hází chybu že tam není nějaká U45 003 nebo něco takovýho:(

8171 napsal:
můžeš mi prosimtě říct cos tam v tý aktivitě pracovní den první část použil za vozidla protože mi to hází chybu že tam není nějaká U45 003 nebo něco takovýho:(
Když si pžečteš návod (linky na vozy) vypsané v aktivitě samotné, tak je tam "trainset" čili vozový park JZD a tam najdeš i tu páru U45. Takže jsem nepoužil nic tak zvláštního a mimochodem mimo VP JZD je tam použitých jen pár vozů a ty jsou podrobně vypsány.
S pozdravem Dan

Ahoj, máš moc hezké aktivity, ale do 2. dílu mi chybí T435.139. V aktivitě se sice píše, že se dá najít u Pikka, ale tam není. Díky moc za pomoc.

gympl napsal:
Ahoj, máš moc hezké aktivity, ale do 2. dílu mi chybí T435.139. V aktivitě se sice píše, že se dá najít u Pikka, ale tam není. Díky moc za pomoc.

No jo, tak to dopadá, když se provádí upgrade modelů. Na výzvu "smažte staré modely a nahraďte novými" nikdo z nostalgie nereaguje a pak to dopadá tak, že se tvoří aktivity se starými modely (ke kterým firma Pilow Inc. již neposkytuje podporu). To Gympl - nahraď ho prostě jiným hektorem, staženým ode mě ze stránek. Tímto prosím Dana J., aby používal jen modely, které jsou v současné době ke stažení na mých stránkách (T435.040 a T435.139 tam už opravdu není, a bude hůř - stejně zatočím se starými rosničkami a velkým hektorem.)

gympl napsal:
Ahoj, ale ta u Pikka 100% byla v balíku "Hektorů".
Je to tahle:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.image-hosting.okamzite.eu/pics/856b2ffb82b2ee5f7ceddd2a2d9e00ff.jpg

Jestli ji Pikku stáhnul z donwloadu, tak ji nahraď jiným "Hektorem" např. v CB.
S pozdravem Dan.
Ps: byla by to ale škoda přijít o další vůz ČSD.;)
Pikku napsal:
No jo, tak to dopadá, když se provádí upgrade modelů. Na výzvu "smažte staré modely a nahraďte novými" nikdo z nostalgie nereaguje a pak to dopadá tak, že se tvoří aktivity se starými modely (ke kterým firma Pilow Inc. již neposkytuje podporu). To Gympl - nahraď ho prostě jiným hektorem, staženým ode mě ze stránek. Tímto prosím Dana J., aby používal jen modely, které jsou v současné době ke stažení na mých stránkách (T435.040 a T435.139 tam už opravdu není, a bude hůř - stejně zatočím se starými rosničkami a velkým hektorem.)
Ahoj Pikku, tak koukám, že jsi byl rychlejší. Tvé přání je mi rozkazem.;) Já vůbec netušil, že jsi to stáhnul. On ale ani ten starý model nebyl vůbec špatný a jak začnou mašinky ubývat.... ach jo.:( Ty Hektory přeci jen požívám v aktivitách hojně. Ono moc lokomotiv ČSD pro nákladní vlaky není.
S pozdravem a přáním hezkého dne Dan.:D

tak nevim ten trainset jsem tam sice našel, ale nejde mi ho stáhnout a když jsem se tam ještě dozvěděl že potřebné informace ke stažení jsou ve vláknu tratě tak jsem je tam hledal, ale bohužel nenašel tak mi prosim poraďte jak si ten trainse k JZD stáhnu

8171 napsal:
..... když jsem se tam ještě dozvěděl že potřebné informace ke stažení jsou ve vláknu tratě tak jsem je tam hledal, ale bohužel nenašel ...
Pro jistotu jsem prověřil funkčnost odkazů, vše funguje, potřebné informace jsou ve vláknu tratě Úzkorozchodka JZD_760mm a mají datum 19.9. To je den, kdy byla trať vydána.

Pokud máš další nejasnosti, napiš mi SZ a já Tě navedu.

Ahoj Dane,dojel jsem tvoji aktivitu (JZD-3.díl)do Kamenice a tam jsem dodržel rychlost jak píšeš při posunu max. 20 km/h,jel jsem asi 15 km/h.Najel jsem na vlak a při odjezdu na trať "úkol ukončen" a bylo mi sděleno že jsem překročil rychlost při posunu 20 km/h.Zkoušel jsem to z jednoho stanoviště i jsem zkusil přecházet,beze změny.Nevíš kde jsem udělal chybu?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře