Aktivity Dan J.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Historický motorák

Boby napsal:
Tak jsem chtěl zajet další historickou aktivitu, ale za Kojicema to do mě napálí zezadu EC. Kupodivu Hradec byl ok, akorát jsem měl problémy v Pardubicích.
Jestli se jedná o Aktivitu Historický motorák, tak v Přelouči tě má předjet. Takže jsi byl pomalý.:D Toto se tu na fóru hodně krát řešilo, v MSTS bohužel nejde nijak očetřit to, když se za hráčem objeví předjíždějící traffic a on je v místech, kde by už neměl být. Pokud hráč vyjede včas z Pardubic a do Přelouče přijede s 1min sekyra, tak by to mělo klapnout.;)
Dan

Dan J. napsal:
Boby napsal:
Tak jsem chtěl zajet další historickou aktivitu, ale za Kojicema to do mě napálí zezadu EC. Kupodivu Hradec byl ok, akorát jsem měl problémy v Pardubicích.
Jestli se jedná o Aktivitu Historický motorák, tak v Přelouči tě má předjet. Takže jsi byl pomalý.:D Toto se tu na fóru hodně krát řešilo, v MSTS bohužel nejde nijak očetřit to, když se za hráčem objeví předjíždějící traffic a on je v místech, kde by už neměl být. Pokud hráč vyjede včas z Pardubic a do Přelouče přijede s 1min sekyra, tak by to mělo klapnout.;)
Dan
Název aktivity je uveden v Předmětu příspěvku. Z Přelouče jsem odjížděl načas, resp po postavení - předjel mě ještě jeden traffic.

Boby napsal:
Název aktivity je uveden v Předmětu příspěvku. Z Přelouče jsem odjížděl načas, resp po postavení - předjel mě ještě jeden traffic.
Jo, já už si tu aktivitu matně vybavuji, on tě má předjet IC ještě v nějaké stanici za Přeloučí. Kde to už fakt nevím, ta stanice není v JŘ, takže jsi byl pozdě asi až tam. Nevím, ona už je ta aktivita venku hooodně dlouho.;)
Dan.
Ps: v té stanici se potkáváš s historickým parním vlakem taženým 477 040-tkou.

Dan J. napsal:
Jo, já už si tu aktivitu matně vybavuji, on tě má předjet IC ještě v nějaké stanici za Přeloučí. Kde to už fakt nevím, ta stanice není v JŘ, takže jsi byl pozdě asi až tam. Nevím, ona už je ta aktivita venku hooodně dlouho.;)
Dan.
Ps: v té stanici se potkáváš s historickým parním vlakem taženým 477 040-tkou.
Jasně, že si nemůžeš pamatovat všechno. Zkusím to z Přelouče znovu, protože tu páru si nějak nevybavuju...
Zatím jsem si dal Hektora na ZO a musím pochválit.

Historický motorák

Zkusil jsem to několikrát z Přelouče znova, ale bohužel se stejným výsledkem. Máš naprostou pravdu, Dane, že jedu pozdě. Ovšem já s tím víc neudělám na tomhle úseku dostanu ze soupravy tak 80 - 90 km/hod.
Jedná se o Záboři, tam takhle dojedu pozdě a je problém. Jde tak o minutu, víc to není, ale bohužel v tomhle případě je podstatná. Vyřešil jsem to tak, že jsem počkal v Řečanech aby se to IC dostalo přede mě.
Takže další minuta zpoždění. Problém je v tom, že do Kolína to už nedoženu a tím pádem odjíždím z Kolína se sekerou 2 min. A to bude problém. Traffic sice potkávám asi všechen, ale nevím jestli se mi to podaří nějak dojet. Do Poděbrad to nedoženu. Snad jestli někde bude nějaký delší pobyt, tak bych to srovnal. Takže aktivita je dobrá, ale bohužel na mé sestavě se chová takhle. Na silnější sestavě, by pravděpodobně čas seděl.

Boby napsal:
Zkusil jsem to několikrát z Přelouče znova, ale bohužel se stejným výsledkem. Máš naprostou pravdu, Dane, že jedu pozdě. Ovšem já s tím víc neudělám na tomhle úseku dostanu ze soupravy tak 80 - 90 km/hod.
Jedná se o Záboři, tam takhle dojedu pozdě a je problém. Jde tak o minutu, víc to není, ale bohužel v tomhle případě je podstatná. Vyřešil jsem to tak, že jsem počkal v Řečanech aby se to IC dostalo přede mě.
Takže další minuta zpoždění. Problém je v tom, že do Kolína to už nedoženu a tím pádem odjíždím z Kolína se sekerou 2 min. A to bude problém. Traffic sice potkávám asi všechen, ale nevím jestli se mi to podaří nějak dojet. Do Poděbrad to nedoženu. Snad jestli někde bude nějaký delší pobyt, tak bych to srovnal. Takže aktivita je dobrá, ale bohužel na mé sestavě se chová takhle. Na silnější sestavě, by pravděpodobně čas seděl.
Ahoj, v Kolíně by jsi měl mít stůj a teď nevím, jak dlouho tam čekáš, ale musí přijet Žabotlama od Nymburka a předjíždí te R do Nymburka, nákladní vlak na Prahu. V nyburku čekáš tuším cca 10 min.
S pozdravem Dan.;)

Dan J. napsal:
Ahoj, v Kolíně by jsi měl mít stůj a teď nevím, jak dlouho tam čekáš, ale musí přijet Žabotlama od Nymburka a předjíždí te R do Nymburka, nákladní vlak na Prahu. V nyburku čekáš tuším cca 10 min.
S pozdravem Dan.;)

Ano traffic sedí, vidím ho, ale bohužel jsou tam ty dvě minuty, takže když zastavím, tak už mám postaveno, škoda, že tam není delší pobyt.
V Poděbradech už jsem měl zpoždění ještě 1.30, ale v Nyburku už je pobyt, tak se to krásně srovnalo. Ještě mě to padalo v Libni, ale nevzdal jsem to. Kupodivu Hlavák a Masaryčka už byly v pohodě. Takže loko je pěkně v depu vedle Šlechtičny. Stálo to za to opravdu pěkná práce.

Boby napsal:
Ano traffic sedí, vidím ho, ale bohužel jsou tam ty dvě minuty, takže když zastavím, tak už mám postaveno, škoda, že tam není delší pobyt.
V Poděbradech už jsem měl zpoždění ještě 1.30, ale v Nyburku už je pobyt, tak se to krásně srovnalo. Ještě mě to padalo v Libni, ale nevzdal jsem to. Kupodivu Hlavák a Masaryčka už byly v pohodě. Takže loko je pěkně v depu vedle Šlechtičny. Stálo to za to opravdu pěkná práce.
Ahoj.
Díkes za pochvalu. S těmi časy, hold každý jezdí jinak u mě to vycházelo i s rezervou.:D
Tak a já jsem dnes dokončil další pohodovku, dnes testnu a odesílám k vydání.:D
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img8.imageshack.us/img8/7919/jzdvoscreen.jpg
S pozdravem Dan.:cool:

Zdravim, chystal som sa prejst Danovu aktivitu pre Trat 321 z Olomouca do Ziliny , ale mam tam potrhane trasy, neviete niekto nejaky navod ako sa daju opravit? Hladal som, ale nic som nenasiel. Budem vdacny za cokolvek.

IceMcLaren napsal:
Zdravim, chystal som sa prejst Danovu aktivitu pre Trat 321 z Olomouca do Ziliny , ale mam tam potrhane trasy, neviete niekto nejaky navod ako sa daju opravit? Hladal som, ale nic som nenasiel. Budem vdacny za cokolvek.
Ahoj.
Jak potrhané? Pod jakou aktualizací to jedeš? Aktivita je dělaná na poslední aktualizaci tratě. Pro jistotu zkusím znova stáhnout od Blackwolfa a podívám se.
Dan

Je to aktivita Historický vlak 3313 a to je robene na aktualizaciu 11 a ja mam nainstalovanu aktual. 16, mam tam par tras potrhanych a rad by som vedel ako ich opravit.

IceMcLaren napsal:
Je to aktivita Historický vlak 3313 a to je robene na aktualizaciu 11 a ja mam nainstalovanu aktual. 16, mam tam par tras potrhanych a rad by som vedel ako ich opravit.
Ahá. Tak to je jasné. Aktivitu mám na HOD opravenou, budou opraveny všechny aktivity na poslední aktualizaci, kromě OKD dopravy. Vyskytl se ale problém u vj. návěstidla před Českým Těšínem je chyba a tak čekám, až toto bude opraveno. Právě konkrétně na tuto aktivitu to má vliv. Už jsem to s Martinem probíral přes e-mail a ví o tom a opravu přislíil, takže čekám až bude a budu moci dodělat ubdate mých aktivit.;)
S pozdravem Dan.
Ps: žádná má aktivita na 321 pod posledním ubdate tratě, mimo Gerlach není v současné době funkční.

Tak dnes jsem nainstaloval aktualizaci 17 tratě 321. Chtěl jsem ujet další kus gerlachem, ale bohužel aktivita nejde, asi se někde opět hýbalo s kolejema...

faldicek napsal:
Tak dnes jsem nainstaloval aktualizaci 17 tratě 321. Chtěl jsem ujet další kus gerlachem, ale bohužel aktivita nejde, asi se někde opět hýbalo s kolejema...
To je divné. No kouknu na to.
S pozdravem Dan.
Tak není to divné, já nevěděl, že je venku aktu. 17 a Gerlach jede pouze pod 16, protože se překopável Č. Těšín, Takže mám stáhlo a jdu opravovat. Tím přijdou na řadu i ostatní opravy dalších aktivit pro 321.
Dan

Naposled editoval moderátor:
DJ_310_Osobak 1952

Ještě než nainstaluju novou verzi tratě, tak jsem se chtěl ještě projet. Bohužel mě za Bruntálem dojde voda. Možnost dozbrojení nevidím, tak nevím. Že by to bylo rukama? Je pravda, že mašinka dostává při stoupání trochu zabrat, ale že bych jel až takt tak neurvale?
Vyhrál jsem si s trainsetem, tak mě to docela mrzí. :(

RE: DJ_310_Osobak 1952

Boby napsal:
Ještě než nainstaluju novou verzi tratě, tak jsem se chtěl ještě projet. Bohužel mě za Bruntálem dojde voda. Možnost dozbrojení nevidím, tak nevím. Že by to bylo rukama? Je pravda, že mašinka dostává při stoupání trochu zabrat, ale že bych jel až takt tak neurvale?
Ne že bych chtěl odpovídat za autora, ale při testování téhle aktivity mi taky došla voda, ale až při vjezdu do cílové stanice a Dan mi na to tenkrát odpověděl, že to "je schválně", že se ukáže jak kdo umí z párou jezdit. :oops: Jenom dodám, že jsem to jel s automatickým topičem.

Naposled editoval moderátor:

Boby napsal:
To je divné. Je fakt, že jezdím s automatickým topičem. Jak jsem tu na fóru psal je to větší reál, jestli to na to nemá vliv. Jinak voda se nikde nedoplňuje a já to jel snad 20x a v pohodě.
S pozdravem Dan.

Ahoj. Něco podobného se mi kdysi stalo v Danově aktivitě s historickým rychlíkem Bohumín - Praha, v Poříčanech došla voda. Potom jsem sám dělal nostalgickou jízdu Brno - Okříšky - Jaroměřice pro 240 a měl jsem možnost se přesvědčit, že způsob řízení velmi výrazně ovlivňuje spotřebu vody. Při prvním testu jsem byl v Třebíči bez vody, při dalších jsem dojel až do Jaroměřic s rezervou půl nádrže. Chtělo to i ve stoupáních udržet plnění rozvodů (doufám, že to říkám dobře, zkrátka reverser) na nižších procentech.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře