Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj. Tak to jsem rád, alespoň vím na co se pak kouknu. Teď co nejdřív odešlu Gerlach k vydání a chci opravit všechny aktivity u Blackvolfa pro 321 posl. verzi. Já teprve včera večer zprovoznil MSTS a jsem zvědavý na co se ještě budu muste připravit, prostě u úplně nováho compu si nejsem jistý, co a kde na mne MSTS ještě připraví za překvapení.Kryšpín napsal:Tak už jsem na to přišel. Ve stanici Újezd byl ve šturcu schovaný poslední vagon lost consistu. Jen jsem ho posunul, aby vagon vykoukl a už to fachá.![]()
Díky za info. Ten Arpád jsem tam fakt zapoměl doplnit. Pošlu Blackwolfovi mejla, ať tam dá odkaz. Ten Arpád simuluje odstavená Stříbrný šíp, který stával v Ústí nad Orlicí.faldicek napsal:Zdravím, narazil jsem na menší zádrhel při stahování modelů. Stahuju podle výpisu z conbuilderu, abych věděl co mám a co ne. No a narazil jsem na model Arpad.eng který není uveden v seznamu. Našel jsem ho zde: http://george33.cjb.hu/tsdwl_en.html
Add: No a ještě jednavěc na kterou jsem zatím narazil, zsr_Ubytovací z duusových stránek nelze stáhnout, psal jsem mu zde na foru soukromou zprávu, pokud ale vůz již nebude k dispozici, je nějaká alternativa?
Vždyť to tam je do detailů rozepsané, co máš v tom editoru smazat. No nic, napiš mi tvůj e-mail na SZ a já udělám změnu začáatku a na požádání pošlu mejlem i ostatním, kteří si neporadí udělat úpravu sami. Jinak odlehčenou verzi vydávat nebudu. Myslím, že tu úprvu v editoru by měl zvládnout každý, kdo jen malinko umí s PC a bude pozorně číst. Jde o to smazat z con hráče diesel a samzat 2 hlášky.Banán napsal:Ahoj Dane, jak píšeš v readme aktivity R 1125,bod 1 a 2 to bude asi ten problém že aktivitu se mi nedaří rozjet.Bohužel nejsem tak šikovný abych se hrabal v editoru a tím Tě prosím jestli by nebylo možné že by jsi vydal "odlehčenou" aktivitu a začínal bych rovnou na E 499.1?Díky moc Radek.
Když chci otevřít editor tak při načítání musím odklikat plno chyb např.Chyba při čtení vozidla Soubor:Trains/Trainset/Viamont742520rv.eng Řádek 1336 a podobných chyb tam mám požehnaně,přitom tyto vozidla normálně fungují!!!Nechápu proč mi to oznamuje tuto chybu,tím se nechci samozřejmě vymlouvat že se mi do toho nechce.V každém případě díky za ochotu mi v tomto směru pomoci,ještě jednou díky!!!!Ahoj R.Dan J. napsal:Vždyť to tam je do detailů rozepsané, co máš v tom editoru smazat. No nic, napiš mi tvůj e-mail na SZ a já udělám změnu začáatku a na požádání pošlu mejlem i ostatním, kteří si neporadí udělat úpravu sami. Jinak odlehčenou verzi vydávat nebudu. Myslím, že tu úprvu v editoru by měl zvládnout každý, kdo jen malinko umí s PC a bude pozorně číst. Jde o to smazat z con hráče diesel a samzat 2 hlášky.Banán napsal:Ahoj Dane, jak píšeš v readme aktivity R 1125,bod 1 a 2 to bude asi ten problém že aktivitu se mi nedaří rozjet.Bohužel nejsem tak šikovný abych se hrabal v editoru a tím Tě prosím jestli by nebylo možné že by jsi vydal "odlehčenou" aktivitu a začínal bych rovnou na E 499.1?Díky moc Radek.
S pozdravem Dan.
Ps: ale stejně by mne zajímalo, kolika lidem se podaří či nepodaří vyjet s dieselem z depa v 1. díle aktivity.
Tak Duuso psal, že to byla chyba webu a dá to do pořádku... Zatím ale stále nelze stáhnout. Jinak i po stažení vuzů je nutná úprava v CB. Totiž vůz ČSD La je totiž pojmenovaný jinak než ho máš ty, v aktivitě je csdvagLa full a stažený je ve formátu csd_La_plný, to samé je u prázdné verze...Dan J. napsal:Díky za info. Ten Arpád jsem tam fakt zapoměl doplnit. Pošlu Blackwolfovi mejla, ať tam dá odkaz. Ten Arpád simuluje odstavená Stříbrný šíp, který stával v Ústí nad Orlicí.faldicek napsal:Zdravím, narazil jsem na menší zádrhel při stahování modelů. Stahuju podle výpisu z conbuilderu, abych věděl co mám a co ne. No a narazil jsem na model Arpad.eng který není uveden v seznamu. Našel jsem ho zde: http://george33.cjb.hu/tsdwl_en.html
Add: No a ještě jednavěc na kterou jsem zatím narazil, zsr_Ubytovací z duusových stránek nelze stáhnout, psal jsem mu zde na foru soukromou zprávu, pokud ale vůz již nebude k dispozici, je nějaká alternativa?
S pozdravem Dan.
Ps: až ti Duuso napíše, dej prosím vědět. Ještě jedna věc, asi jsem se překlep u lokomotivy 182.044, protože mi lidi píšou, že ji hledají u Čoudy, takže omyl, mašina se nachází zde: http://johnz.railpage.net/index.php?mode=download
Ahojfaldicek napsal:Zdravím mohl by mi někdo zaslat na email faldicek@seznam.cz vůz ZSR_Ubytovací? Je to jediné co mi chybí pro spuštění aktivity a na Duusových stránkách zatím stále nelze stáhnout...
Ahoj, ŽSR Hadgs byl u Kaberka taky, pokud jej nahradíš za stejný vůz ŽSSK, tak se nic neděje. ČSD M240, tak jeden z použitých vozů od Jacka, zatím nevyšel a já jej zapoměl vyměnit v consists, takže jej stačí nahradit jakoukoliv Singrovkou z Jackových stránek.faldicek napsal:Mám další chybějící a nenalezený model - ČSD M240.0074, podle Read Me by měl bý u Jacka, ale není a ani Google ho nenašel...
A ještě tento - ZSR Hadgs, měl být u Kebarka, nahrazen vozem ŽSSK Hadgs stejného autora...
Dan J. napsal:Ps: ale stejně by mne zajímalo, kolika lidem se podaří či nepodaří vyjet s dieselem z depa v 1. díle aktivity.