Díky za upozornění.
Co se týká pluhu, je použit jako Loose con ve šturcu, takže hráč s tímto pluhem nejede, to samé s vozy Bpjo, ty jedou jako traffic, takže klidně může vyměnit, nic se nestane. Kdyby šlo o traffic hráče samozřejmě v Read Me uvedu jinak, jestli jsem použil nějakou Šlechtičnou, tak zase jako traffic a bohužel mi nedošlo, že jsou momentálně mimo donwload, ale Tax říkal, že časem budou.

Jiříku, chtěl bych moc poprosit o znovu umístění té páry 431, já ji právě nikde nepoužíval a kdysi jsem ti ji posílal s tím, že na donwloadu bude a tak jsem ji i s tímto přesvědčením použil do aktivity, coby posun v Dvorci z fabriky do nádraží.

Jinak obecně samozřejmě platí, že pokud hráč stáhne vozy a CB mu vyhodí chybu, kvůli tomu, že mám vozy v jiných složkách a on nahradí, příklad: ČSD 431.029 za ČSD_431_029, tak se samozřejmě nic neděje a aktivita bude fungovat korektně.

S pozdravem Dan.
Ps: takže jako u ČSD Bpjo, kdo nemá lokomotivu ČSD 431.029, pošlu na požádání mejlem přes Úschovnu, snad Jiřík obnoví donwload, takže těch mejlů nebude hafo.