Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj.augustus napsal:Nazdar Dan
po dlhsej dobe som si chel prejst tvoju aktivitu ranni sichta OKD akt.17 ale hned uz pri nacitani aktivity to spadne do windows. Trat mam aktualizovanu aj doplneny trainset. V com moze byt problem?
Ahoj Josko.alcapone napsal:Tak jsem dorazil až na konec. A vše v pohodě, až na ty hlášky rychle po sobě jdoucí. Tady trošičku déle.
LC máš taky opravené. Tady bude asi problém v tom.
Ahoj.faldicek napsal:Zdar Dane, stáhl jsem si pár tvých starších aktivit pro dvoukolejku. Začal jsem aktivitou Poslední den páry, ale narazil jsem na problém. Přijedu s nákladem z pískovny do Zadova, zastavím u klacku, oběví se hláška ať odpojím lokomotivu a čekám na volno, pak zahíjit posun. Tak tedy čekám a čekám a stále nic, zhruba v 6.45 projede kolem mne diesel s rybákama a proti se blíží motorák, tan zůstane stát před stanicí a v 6.46 se objevíhláška odbrzdi a čekej na odjezd, takže bych měl mít sestavenou soupravu pro cestu zpět do pískovny. V čem je tedy problém? Do zadova jsem přijel zhuba v 6.35 a na návěstidle je stále stůj...
Ahoj, no už jsem začal dělat toto, ale nicméně s jednou věcí jsi mi nápad vnuknul a to v jiném vlákně s odkazem na ty videa, nejvíce mne nadchla "Jízda vlaku po částech" takže něco takového udělám.Čouda napsal:Ona by byla lepší českotřebovská dispečerka, ale to už je věc jiná.... Možná nnámet na další aktivitu.
Ahoj. Jasně jde o trať BP, ale tento a příští týden se k MSTS nedostnu, takže práce jdou pomalu.Ferda napsal:Vypadá to parádně, výborný nápad. Aktivita bude pro trať BP?![]()