Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Buď trochu více konkrétní. Co máš přesně n mysli??Než se tady všichni vrhnou do zápisů v GLOBAL - jeden dotaz: Máte to vyzkoušené i v New Roads?

Tím bych si právě nebyl tak zcela jistý. NewRoads nejsou jen modely ale především jiný Tsection.dat..... New Roads jsou okousek delší modely, které mezeru na screenech retušují, ale databáze k nim je stejná, ...

Spíš se tady jedná o to, že tento zápis je od počátku počátků, tj. od prvotního programu KUJU - MSTS, leč jsme to si nikdy nijak neřešili. Dokonce ani Microsoft ani Kuju to neřešili nějakým updatem. Takže pokud jsme začínali stavět jen na základu z MSTS ( tím mám na mysli původní global s Tsection.dat velikosti 156kB ), byla chyba už tam. a neseme jí s sebou celou dobu. Zbyněk se o problému zmínil, tak hledáme řešení.Tím bych si právě nebyl tak zcela jistý. NewRoads nejsou jen modely ale především jiný Tsection.dat.
Já tam tedy problém nevidím:
Víš já si velmi vážím toho co děláš, ale trochu mě znepokojuje to přepisování Globalu.
.......
To je v pořádku. Škoda je, že jsem neměl čas před těmi lety, mohli jsme to mít již dlouho vyřešeno. Ale jak je známo, na "kdyby" a na "co když" se to nehraje ani v normálním životě. Chce to nějakou tu slezinu.Já jsem právě myslel, že chyba bude jenom u mě, protože používám úplně základní kolejivo a silničivoz MSTS, kde jsem jen doplnil volné pozice a ty co bylo potřeba navíc, tak jsem odebral všelijaké kolejové i silniční nesmysly. Tím se mi tam vešlo vše a nabídka v menu je mnohem přehlednější.
Tedy když pak někdo udělal Xtraks, tak jsem myslel, že tento bug opravili, když tady na tohle nikdo neupozorňoval.
......
No právě že hodnoty sedí ve všech variantách stejně od základní po 0038.Pes bude ale spíš zakopaný jinde. Ty hodnoty SectionSize a SectionCurve jsou stejné.![]()
A kde to rozbité nemají? Pak by nebyl problém si modely silnic zkopírovat o nich, ne? Ale jsou to jenom silnice a v MSTS se i tak spojí, proto jsem to neřešil. Jenom by mne zajímalo, co by to udělalo z již osazenými silničními díly, kdyby se model vyměnil.Máme to rozbitý jen my dva se Zbyňkem.