Tygy
Průvodčí
Svatá ty prostato. Takže prostě musí být odchylka od původního. Na stožkách má být kde? V kořenovém adresáři tratě nebo ve složce textures?Forest nebere textury ze složky Snow, ale Winter.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Svatá ty prostato. Takže prostě musí být odchylka od původního. Na stožkách má být kde? V kořenovém adresáři tratě nebo ve složce textures?Forest nebere textury ze složky Snow, ale Winter.
Podívej se v BP například do Čejče, nebo do výtahu na kanál v HK. V Track_B na to jsou speciální kanálové koleje. Díra do terénu se nedělá, jen se sníží terén a samozřejmě pod kolejemi musí být plocha většinou se štěrkem.Potřebuji poradit, jak udělat díru do terénu pod popelovou jámu.
Podívej se například do Zlatohorky, jak je ta jáma udělaná. Díra do terénu se dělá a vykryje se to transferem.Podívej se v BP například do Čejče, nebo do výtahu na kanál v HK. V Track_B na to jsou speciální kanálové koleje. Díra do terénu se nedělá, jen se sníží terén a samozřejmě pod kolejemi musí být plocha většinou se štěrkem.
V Terrain tlačítko Gaps, pravé tlačítkem myši - Show/Hide... Potřebuji poradit, jak udělat díru do terénu...
To je jen věc názoru. Já s 20 letou praxí jsem doporučil jednodušší řešení, protože i tak je velmi vhodné dávat pod koleje podklad v podobě náspů či ploch. Netřeba názor "konkurence" zatracovat.Díra do terénu se dělá
Věc názoru. Vzhledem k tomu, že čistící jáma nebude někde na náspu ale ve stanici, tak mi přijde jednodušší klepnout na "V" a případnou díru vykrýt transferem kopírujícím původní rovinu, než hýbat terénem. V případě, že použiju pod jámou nějakou plochu, je mi potom na nic obojí, protože ta plocha se mi bude do té jámy prolínat.To je jen věc názoru. Já s 20 letou praxí jsem doporučil jednodušší řešení, protože i tak je velmi vhodné dávat pod koleje podklad v podobě náspů či ploch. Netřeba názor "konkurence" zatracovat.
Máš pravdu. To nevím ani já, díry dělám v MSTS.Jenže dotaz nebyl na to, jak tu jámu usadit, ale jak udělat díru do terénu!
Souhlas.... Ale mě se víc líbí, když koleje nejsou na hlíně, ale jsou pod nimi náspy, pak je štreka víc 3D. ...