Howky: Díky za vysvětlení, ani jsem netušil, že na OR je třeba Bin. Stačí ho nechat ve složce pro MSTS, nebo jej mám přemístit do složky OR?
Dem: Neříkám, že je OR nanic. Já si právěže myslím, že je OR lepší, protože až odejdou XP, Visty a 7, nezbyde nic jiného, než na něj přejít. Navíc, já to nemyslím jako kritiku (modelů, kabin, atd.), jen chci, abych si jednou mohl zajet v OR bez problémů. A co se týče těch, co mají OR, ti mají funkční počítač, na rozdíl ode mě. Mi nefunguje nic. TRS 2006 na w8 nejde, MSTS nejde, tak jezdím v OR, které jede tak napůl.
Ale to bych přece nebyl já, abych nepopsal v každém komentáři nějaký problém. Tentokrát 350 a 754. 350: stáhl jsem si modely od Hekla, ale nejde spustit instalátor. A zip ze stránky
www.simtrains.eu/ je prázdný, stejně jako všechny ostatní zipy a instalátory týkající se modelu a kabiny. Snad jediný instalátor jsem rozchodil. To samé modely BDs a WLAB by Viaxern. A 754: Kabina je správně nainstalovaná, cesta je vytvořená správně, ale kabina je průhledná. Vlastně je tam pohled z kabiny, ale "palubka" tam není.
PS: Opět, neberte to jako kritiku modelu, ale prosbu o pomoc!