Klokan 35
Provozní technik
Aha tak to jsem nepochopil správně. A není to teď tou úpravou v menu pro kabiny z původního MSTS/OR.Venkovní vůči modelu je OK. Tam jde o to, že je zevnitř tak kabina celkově blíže k sloupu. Ten venkovní dole je psrávně.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Aha tak to jsem nepochopil správně. A není to teď tou úpravou v menu pro kabiny z původního MSTS/OR.Venkovní vůči modelu je OK. Tam jde o to, že je zevnitř tak kabina celkově blíže k sloupu. Ten venkovní dole je psrávně.
Zdravím a děkuji za info.Zdravíčko,
do 3D kabin to nelze vyřešit pouhým zápisem do .cvf souboru. Je nutné mít v modelu kabiny objekt, který bude reprezentovat daný zápis.
Zdravím a dík za info.Zdravíčko,
dané "doplňky" mohou dosadit jen autoři modelu, popřípadě, ten, kdo má přístup k originálnímu 3D modelu v modelovacím softwaru, resp. k modelu před exportem do hry.
Nic ve zlém, ale víte o někom, kdo by tvořil 3D kabiny? Ono se jaksi není ani s kým domlouvat, kdo by nějaké doplňky zapracoval.Zdravím a dík za info.
Proto se ještě zeptám, zda někdo zvažuje, že by zpracoval uváděné doplňky ?
ZdravímZdravím,
pro svoji potřebu jsem si úspěšně doplnil některé 2D kabiny o digitální hodiny a rychloměr ( Type ( SPEEDOMETER DIGITAL )
a Type ( CLOCK DIGITAL_CLOCK ). Dneska jsem to samé zkoušel do 3D kabiny a neúspěšně. Jde to vůbec a pokud ano, tak jak ?
To proto, že u 3D kabin je .cvf pouze pro účely parametrů a to jen některých. Vše ostatní je věcí animace u 3D modelu kabiny. Už proto se 3D kabiny nijak výrazně neprosazují, nanimovat pohyb ručičky nějakého budíku, který je v šikmé části pultu a ještě rohové není žádný med.Zdravím
a ještě doplňuji:
V mnoha aktivitách je potřeba aktivovat u loko funkci "Zapnutí topení vlaku". Ani to u 3D kabin není možné tak, jak to úspěšně dělám u 2D kabin zápisem
TriState (
Type ( HEATING_OFFON TRI_STATE )
Je řešení stejné jako u hodin a rychloměru ?
Je jasné, že čas a rychlost lze sledovat jinde na jiných panelech, ale to topení vlaku se mi zdá jako "největší problém".....
Jestli ano, tak máme smůlu ....![]()

Ahoj. Neber to nijak zle. Ty jsi neskutečný spekulant.Tak se mi nakonec povedlo přidat ten déšť na čelní sklo. Neuvědomil jsem si ale, že ty kapky musí být rozvrstveny úplně v přesné poloze jinak s přibývajícím deštěm budou na tom čelním skle spíš měnit polohu. Je na to nějaký fígl, nebo to fakt budu muset kopírovat kapku po kapce?