Kabiny do Open Rails - problémy

Zdravím všetkých, nikde som nenašiel kabínu od Ondra754 na 812 v úprave pre ORCZSK tak som tam hodil verziu z MSTS. Problém je ten, možno aj v engu ktorý nie je vyladený, že sa s tým neviem ani na svet pohnúť. Smer vpred, BP povolím, BS2 do jazdy, na diagnostike vidím že motor beží, dám do výkonu, motor hučí a ja stojím na mieste...vie niekto poradiť ? Díky.

Ahoj, zkus si dát do cvf nový ovládací prvek. Kód totiž detekuje řadu 812 a vyžaduje zapnutí trakce pomocí O nebo Shift + O.
Kód:
TriState (
            Type ( TRACTION_SWITCH TRI_STATE )           
        )

Vďaka moc, pomohlo, ešte by som sa spýtal, neexistuje na toto vozidlo nejaký ladený eng ? Lebo rozbehnem sa len keď je BS2 v polohe švih. V jazde nie. Díky.

Zkus zkontrolovat, jestli máš na opačném stanovišti nastaven závěr nebo minimálně brzdovou páku v poloze jízda.

Zdravím všetkých, neviete náhodou o existencii kabíny ES64F4 pre OR ? Resp. tú moju nikto zatiaľ neladil do OR ? Vďaka.

To by chcelo fotky tej kabíny. Prerábky sa veľmi zle robia. Cítim to teraz keď prerabam 842. To je veľká katastrofa a tak to aj bude vyzerať. :)
Každopádne ak budú fotky hocijakej kabíny budem rad. Vieme na ďalších veciach pracovať.

Back
Nahoře