Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jediné o čo mi ide aby OR plnohodnotne nahradil msts.
K tomu nemusí dojít nikdy. OR netvoří čeští borci...
Pokiaľ som tu na fóre dobre pochopil, jeden z vývojárov je Paashi, a ten je zo Žiliny. Nie je síce čech, ale predsa sme boli jeden štát, a rozdielne pomery medzi českými a slovenskými vozidlami dnes bohvieake nie sú (okrem niektorých reko vozdiel, ktoré sme robili samostatne máme skoro totožný vozidlový park).
Tu ide len o to nakoľko reálne to chcú spraviť.....Železnica funguje na celom svete na rovnakých princípoch. Pokiaľ to bude reálné Britské, tak to bude aj reálne české. Nakoľko reálne to chcú spraviť uvidíme keď skončia s vývojom....
A je to tu zas, mícháš do sebe nemichatelné. Zjisti si zda obě tratě jedou na stejným globále.Potřeboval bych pomoct. Stáhl jsem si trať Čáslav - Třemošnice. Trochu jsem se projel po trati a pak jsem zapnul trať Brno - Jihlava. Open Rails mi při zapnutí této tratě a jiných (např. ŽSR 150) vyhodí okno s hláškou, kde je zmíněn soubor OpenRailsLog.txt a něco, že to je error nebo bug a automaticky se zavře. Nikdy před stažením tratě Čáslav - Třemošnice to nedělalo. Tak jsem tedy trať odinstaloval ale problém přetrvává. Poradila by mi nějaká dobrá duše?
Hmm zaujímavé, vieme niečo robiť podobne aj s riadiacimi pákami pre ovládanie výkonu? Prípadne vieme upraviť správnu textúru pre pohyb zvýrazňovania nárastu a poklesu výjkonu prípadne EDB (viď. čd 380, riadiace jednotky alebo sysel) Diky