Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
...Obyčejná jízda A-B, od peronu k peronu, bez vylomenin, s co nejméně externími použitými vozidly mimo TBP (byť je to dnes už těžké, tak si myslím, že aktivitáři skutečně někdy v tomhle směru zbytečně přehánějí) - dělá to dnes ještě někdo?
Nevím o nikom takovým a hlavně nechápu jaký by to mělo smysl. Mlíčkaři si udělají soupravu, trasu a jezdí vlaky bez traffic jen volnou jízdu, protože to okolo je složitý a ostatní jezdí aktivity.
Ono de o to, je běžné aby fíra přeskakoval z mašiny do mašiny, není, prostě ráno příde k vozmistrovy, ten mu dá klíče od mašiny, na které si odslouží směnu a te vše.
Dovolím si tvrdit, že to je naprosto běžné. Kde jsou ty časy, kdy měl fíra svůj turnusový stroj nebo odsloužil směnu na jedné mašině. Dneska jich za směnu vystřídá i několik. Ale je fakt, že kvůli tomu se nemusí spojovat mašiny nebo soupravy.Ono de o to, je běžné aby fíra přeskakoval z mašiny do mašiny, není, prostě ráno příde k vozmistrovy, ten mu dá klíče od mašiny, na které si odslouží směnu a te vše.
Icik, hergot, nechtěj po mě, abych ještě lezl někam a třeba 50 soupravám měnil čas. Pustím editor, napíšu čas vstupu trafika a zavřu. Navíc já chci, aby se ta aktivita dala jet na obouch simulátorech, tedy ji pak nebudu moct zajet v MSTS. Já fakt na víc čas nemám.Pokud jsem nucen ji rozdělit mezi oba simulátory je to fakt na pikaču, páč to defakto pro OR dělám znova. Zatím jsem tak nucen to dělat, díky postrku, kde v OR se postrk musí dávat mimo kolej spojení a pak pro pomalu jezdící trafik, kde je nějaké předjíždění. Tedy 2 věci pro moji spokojenost, jízda po půlnoci a jízda trafiku přes výstrahu.
Ono de o to, je běžné aby fíra přeskakoval z mašiny do mašiny, není, prostě ráno příde k vozmistrovy, ten mu dá klíče od mašiny, na které si odslouží směnu a te vše. Proto i v aktivitách to moc není vidět. Bylo ze začátku, ale pak se ozvalo pár lidí, že te hovadina a přestalo se to dělat, proto i já mám hromadu aktivit rozdělených dle lokomotiv.
Tedy sečtu hodnotu 86400 a třeba 31800 a vlak mě vyjede druhý den v tom čase který chci.