Icik
Pomocník strojvedoucího
Tak jednoduché to určitě nebude.
To máš pravdu. Nějaké doladění to potřebuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak jednoduché to určitě nebude.
Řadek kdy se ti spustí kompresor pro dofoukání brzd AirBrakesCompressorRestartPressure( 105 ) a v 471 je nízko, dej si tam 121 což by mělo být při 8 barech.edit: teraz hrajem aktivitu s 971\471 City Elefantom a tam je odbrzdenie rýchle. Opäť ale platí, že ak nepoužijem po odbrzdení reset, červená ručička vzduchojemu ostane stáť na 7-8 baroch namiesto 10...
Tak tě zklamu. Opravoval jsem půlnoční aktivitu a provedl to sečtení času a bohužel. Schválně jsem tam nechal i 1 trafik původní. Ten původní se zobrazil odjel co měl a zmizel a ten s tim upraveným časem se nezobrazil vůbec. Tedy stále platí jednou zobrazený trafik se v OR vícekrát nezobrazí. Podotýkám, že mě aktivita začíná v 21:00 a končí v 1:30. Schválně jsem si nastavil startovací čas po půlnoci a viděl jsem jak se vše zobrazuje až do půlnoci a poté nic. Další tvá rada.Čas po půlnoční soupravy převedeš na sekundy - od 00:00:00 do třeba do 00:02:00 (souprava vyjede 2 minuty po půl noci). To jsou 2 minuty tj. 120s a přičteš je k číslu 86400.
86400 + 120 = 86520s a to napíšeš k soupravě tak jak jsem psal ten mininávod.
A třeba i třetí den když přičteš adekvátní počet sekund. Ale to už jsem nezkoušel.
Řadek kdy se ti spustí kompresor pro dofoukání brzd AirBrakesCompressorRestartPressure( 105 ) a v 471 je nízko, dej si tam 121 což by mělo být při 8 barech.
Však je potřeba si uvědomit, že stále používáme experimentální verze, kde není zaručené fungování čehokoliv.To tam hergot nemaj testery, aby když někdo něco vymyslí, aby to fungovalo.
Máte pravdu u peronu je to vidět nejvíce. Na širé trati ani ne.
Naklápění oblouků mám vyplé.
Copak náspy, ale největší průser je priorita zabrání cesty, kdy OR dává vždy prioritu hráčovi a pak trafiku. MSTS to dělá přesně naopak .....
Pepo, OR tyto koleje v naklopení (možná zatím) neumí zobrazit. Zobrazí jen naklopené koleje letící nad terénem.Co to dělá s náklonem kolejí v obloucích nevím - v době testu jsem tuto funkci neuměl nastavit .......![]()