Takže jsem to testnul a zde je výsledek:
Měl jsem rozježděnu volnou poznávácí jízdu "seznání" v úseku Plzeň-Železná ruda a zpět. Musel jsem si napřed postavit cestu na tvou zkoušenou 1.kolej v Janovicích.
Nejprve jsem vjel do Janovic tak, že jsem nejprve minul vyhýbkové křížení s tratí do Domažlic a pak jsem si přehodil vyhýbku na 1. kolej, ale vjel jsem ještě pochopitelně na volno (protože to jinak nešlo-tahle vyhýbka na 1. kolej je až druhá). Odjezd na 40 a volno a po minutí skrytého návěstidla na Klatovském zhlaví mi naskočí vmax. 90 km/h.
Tak jsem potom zařadil zpátečku a jel zpět přes 1. kolej opět před stanici Janovice a teď jsem měl už cestu postavenou do odbočky.
Takže rychlost nejprve traťová vmax. 80 km/h, pak na vjezdovém návěstidle 40 a očekávej 40 (přitom jsem si všiml, že rychlost 90 km/h není na Track Monitoru zobrazena, tudíž jsem si myslel, že pro mou kolej tedy platit nebude), zastavil jsem u nástupiště na 1. koleji. Pak rozjezd, na odjezdovém návěstidle 40 a volno a po minutí skrytého návěstidla mám traťovou vmax. 90km/h, takže mně to funguje.
Možná, že ti to nefunguje kvůli jiné verzi BINu. Já jezdím na tom nejnovějším a tam je vše v pořádku.
Jedině snad, že by ti tu 90 km/h zrušil přijiždějící rychlík na 2. kolej. S tím si budeš muset pohrát, pokud není závada ve verzi BINu.