začátek a konec ignorování maximální povolené rychlosti

ok... Jsem dnes nějak nechápavej. Tak sem potom prosimtě napiš, jestli ti to dělá taky, ale nevím, kde by byla chyba v aktivitě

Takže jsem to testnul a zde je výsledek:

Měl jsem rozježděnu volnou poznávácí jízdu "seznání" v úseku Plzeň-Železná ruda a zpět. Musel jsem si napřed postavit cestu na tvou zkoušenou 1.kolej v Janovicích.

Nejprve jsem vjel do Janovic tak, že jsem nejprve minul vyhýbkové křížení s tratí do Domažlic a pak jsem si přehodil vyhýbku na 1. kolej, ale vjel jsem ještě pochopitelně na volno (protože to jinak nešlo-tahle vyhýbka na 1. kolej je až druhá). Odjezd na 40 a volno a po minutí skrytého návěstidla na Klatovském zhlaví mi naskočí vmax. 90 km/h.

Tak jsem potom zařadil zpátečku a jel zpět přes 1. kolej opět před stanici Janovice a teď jsem měl už cestu postavenou do odbočky.

Takže rychlost nejprve traťová vmax. 80 km/h, pak na vjezdovém návěstidle 40 a očekávej 40 (přitom jsem si všiml, že rychlost 90 km/h není na Track Monitoru zobrazena, tudíž jsem si myslel, že pro mou kolej tedy platit nebude), zastavil jsem u nástupiště na 1. koleji. Pak rozjezd, na odjezdovém návěstidle 40 a volno a po minutí skrytého návěstidla mám traťovou vmax. 90km/h, takže mně to funguje.

Možná, že ti to nefunguje kvůli jiné verzi BINu. Já jezdím na tom nejnovějším a tam je vše v pořádku.

Jedině snad, že by ti tu 90 km/h zrušil přijiždějící rychlík na 2. kolej. S tím si budeš muset pohrát, pokud není závada ve verzi BINu.

Tak já fakt nevím... Stáhl jsem nejnovější bin, dal jsem pryč všechen traffic a pořád mám od Janovic do Klatov 40tku.

http://www.trat-180-183.ic.cz/ z týhle stránky mám myslím všechno... je ještě nějaká jiná? Trakční vedení tam určitě mám, takže 1.1 mám

Tak holt se s tím budeš muset smířit. Na různých PC se chová MSTS trošku jinak. Pokud jedeš ve vlaku hráče, kde není po překročení rychlosti aktivovaná rychlobrzda, tak klidně jeď tou 90. Pokud se ti rychlobrzda aktivuje, tak vyměň loko za jinou.

Jiné řešení asi nenajdeme. I z tohoto důvodu jsem pro vyházení rychlobrzd.

Čistě teoreticky to možné je. Já jedu na Globalu pro trať321. Trať samozřejmě funguje i pod uniglobalem, ale tam jsem tento úsek neprojížděl.

Zkus Global321. Ale do tohoto Globalu je potřeba něco nainstalovat z aktualizace tratě 183. Myslím že je to Track_t a nějaká textura zarážedla nebo šturcu z tratě BP nebo jiné.

já mám uniglobal... Tak já to zkusím, ale dnes už to nestihnu. Napíšu sem zejtra, kdyby se to zlepšilo.

Kde jsem udělal chybu při tomhle postupu?

Nová událost jako úloha --> Dosáhnete rychlosti (30 km/h) --> Úroveň aktivace (0) --> Výsledek (Začátek ignorování maximální povolené rychlosti --> OK

Potom na trati Umístit událost --> Úroveň aktivace (1) -->Zvýšit aktivační úroveň události o 1 --> Spoušít (30 km/h) --> OK

Výsledek? Žádný, nikde nic nepřikazuje rychlost 30 km/h.

Místo "Zvýšení stupně" dát "Aktivovat událost", jakmile pomine omezení rychlosti, vytvořit Událost s příkazem "Obnovit původní hodnotu" - takto to funguje u mě (radím popaměti, nemám českou verzi editoru).

754 067 napsal:
Kde jsem udělal chybu při tomhle postupu?

Nová událost jako úloha --> Dosáhnete rychlosti (30 km/h) --> Úroveň aktivace (0) --> Výsledek (Začátek ignorování maximální povolené rychlosti --> OK

Musíš dát výsledek buď: zobrazit zprávu nebo ukol ukončen neúspěšně..ne ignoraci,pak 1.poziční bod kde ti má začít omezená rychlost dáš událost -Výsledek - ZVÝŠIT aktivační úroveň události o 1 (tu si pojmenuj 30km/h) a spouští (to je ten druhý rolovací řádek) 30km/h (jak si pojmenoval tu událost).A druhý poziční bod kde ti má omezení končit dáš zas SNÍŽENÍ aktivační úrovně o 1.Zbyněk ti to popsal perfektně.

Back
Nahoře