Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Všechny ( i Cai/Bai-8dv. https://www.parostroj.net/katalog/ov/clanky/osobni_vuz_Cai/osobni_vuz_Cai.php3 i patra ) měly krom páry i elektrické topení na 3000V nejen ss ale i stř.( což západní vozy neuměly a na střídavce topily jen 1500V ), naše měly silnější elektrickou izolaci pro střídavinu, ušetřil se tak napěťový řadič-přepínač.Ono, za Bobinou jezdily i bajky a tam jsem si myslel, že měly jen parní topení. To samé papířáky Ba Aa ABa.
Tak si byl rychlejší, teď jsem dorazil z práce a chtěl jsem ti je poslat, máš tam i úpravu pro Da a Dfa? Kdyžtak pošlu.Jedno malé update .wag souborů pro můj balíček Bai.
To lze obecně snadno a rychleji zjistit otevřením příslušného archivu místo vypisování dotazů.máš tam i úpravu pro Da a Dfa?
Jo, to mne napadlo a je tam ještě jedna věc, chce to dát do složky vůz a podsložky Openrails, takže jak budu mít čas pošlu to Pikkovi celé a ať si pak s tím udělá, co uzná za vhodné. Nicméně, píšu kvůli jiné věci, bohužel, topení jen v soupravě hráče, traffic v podzim, zima , jaro netopí. Jde to nějak dopsat do consist, podobně jako u nklápění pendolína?To lze obecně snadno a rychleji zjistit otevřením příslušného archivu místo vypisování dotazů.
To by bylo nejlepší pro kompatibilitu MSTS/OR.chce to dát do složky vůz a podsložky Openrails
No, ukazuje pouze, že přidáváš topení, ale pára nejde žádná. Mne spíš zajímá, ten traffic, nevíš nějaké info?Podle návodu v létě topit nemá nic, ale přesto to topí.