bob57_cz
Učitel češtiny
A četl jsi, co psal Dan? (#35) Na co jsi tedy odpovídal?!A já někde píšu , že to netopí jindy ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A četl jsi, co psal Dan? (#35) Na co jsi tedy odpovídal?!A já někde píšu , že to netopí jindy ?
... obsahuje v každém souboru text bez uzavření poslední závorkou. Opravte si dopněním na úplný konec souboru.Jedno malé update .wag souborů pro můj balíček Bai.
Simuluje OR u traktorů i spotřebu vody?

A aby to nešlo, tak je potřeba v souboru.eng nastavit takové výkonové parametry, aby se to ani nehlo. Výkon 1W-1kW, sílu 1N. Tohle jsme řešili už dávno u řídících vozů, které se nesmí samy pohnout, ale ve spojení s mašinou to jede.Vozeň je však považovaný za rušeňs tým, že to umožňuje aj normálnu jazdu sólo len súprava vozňov, a vyzerá to takto:

Kdybys použil stejnou mašinu i v tomto případě, mohl jsi už mít rovnou zodpovězenu nejméně jednu otázku v uvedených polemikách. Bohužel dnešní mladí už neovládají základní logiku a proto ve všem tápou.Potom som zobral rosničku do čela vlaku, a vykurovací voz na koniec vlaku. ...