aktivity Michal

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna FrantaVopička
  • Datum začátku Datum začátku
Miran napsal:
klimi napsal:
No ještě by šlo,že by se nějak vyřešilo,že by se dalo najíždět na obsazenou kolej,kde by stál právě ten posunovač jako servis.A po přesném napojení by si jako stoupnul na ten vůz.Šlo by to?
A po nepřesném napojení by se zhroutil pod kola, ne? :lol: :lol: :lol:
Nevím o žádném eventu u modelu, který by spustil onu animaci....
To by byla docela super aktivita....přejeď si svého posunovače :lol:

Mirane ale uznej, že ta figurka visící na voze u sunuté soupravy (stejně jako koncovky) a ještě mávající by nebyla zase až tak k zahození ...ale to už si opravdu vymýšlím čápoviny....

Srandičky, srandičky a kdo to bude dělat :?: :D Já jsem na humanoidy naprostej antitalent. Ale představa je to pěkná. :twisted:

Naposled editoval moderátor:
Michal napsal:
Srandičky, srandičky a kdo to bude dělat :?: :D Já jsem na humanoidy naprostej antitalent. Ale představa je to pěkná. :twisted:

Když jsem dělal model DNT114, tak jsem se posunovače pokoušel, ale spíš mi z toho vyšla postavička do do Star Wars Na hybrida by se taky moc hodil :lol:

Jaroslav Skůra napsal:
Když jsem dělal model DNT114, tak jsem se posunovače pokoušel, ale spíš mi z toho vyšla postavička do do Star Wars Na hybrida by se taky moc hodil :lol:
Ledaže by nám Pikku půjčil Standu Grosse a trochu by jsme ho zmalovali.

Michal vypustil aktivitu pro novou Prahu. Vydržte, aktualizace 78 se už kopíruje. Odchozí data jsou opět 25kb/s. Velikost archivu je 196 MB.
Současně testuji aktualizaci instalovanou na verzi trati z DVD BP 77 Michalovým programem Track Report. Pokud jsem na žádnou maličkost nezapomněl a trať bude funkční za všech povětrnostních podmínek,
tak po večeři by aktualizace mohla být venku. Odkazy napíšu nejprve sem a pak i na své stránky.

Michalův TR nekompromisně vyhodil, že mi chybí 4 noční soubory ace. A já byl přesvědčen, že jsem je do aktualizace dával. Jenomže skutečně jsem je tam nedal. Doplněno. Takže jsem začal kopírovat znovu. Ale za dvě hoďky to tam bude. (200MB přesně)

Jenom pro info - připravil jsem update aktivity Sp1903 pro BP79. Ale při posledním testu se ukázal problém s návěstidly v BP. Vzhledem k tomu, že Zbyněk v nejbližší době neplánuje opravnou aktualizaci, tak se update aktivity odkládá na neurčito.

Michal napsal:
Jenom pro info - připravil jsem update aktivity Sp1903 pro BP79. Ale při posledním testu se ukázal problém s návěstidly v BP. Vzhledem k tomu, že Zbyněk v nejbližší době neplánuje opravnou aktualizaci, tak se update aktivity odkládá na neurčito.
Zbyněk si musí vydechnout. Proti mé vůli jehlan jednoho odjezdového návěstidla na hlavním v Praze svévolně odcestoval směrem k peronům, tak při odjezdu si toto návěstidlo šlápně dříve, než jej projedete. Čítankový příklad, co se stává v reálu. Zde chybí jen rozkaz proti stůj :lol: , jinak můžete pokračovat v jízdě.

Já současně řeším s Honzou Švecem rozpracované textury povrchu a není možné tohle nyní připravit ke zveřejnění. Jinak další aktualizace bude co nejdříve to bude možné. Také potřebuji nabít baterky. Děkuji za pochopení.

I úprava Os9319 pro BP79 bohužel skončila na problému s návěstidlem. Tentokrát v Kolíně. Takže obě upravené aktivity vydám až po opravě na BP80.

Michal napsal:
I úprava Os9319 pro BP79 bohužel skončila na problému s návěstidlem. Tentokrát v Kolíně. Takže obě upravené aktivity vydám až po opravě na BP80.
Tak to abych přestal odepisovat na emaily (nemá to konce) a začal konečně něco stavět. :lol: A hlavně opravovat. :!:

Zdravim,
mam len jednu otazocku, rad by som si presiel aktivitu osobaku Praha - Pardubice ale webove stranky kde su umiestnene nefunguju.

Teda aspon mne nejdu. Stale to iste stranka sa neda nacitat

matostav napsal:
Zdravim,
mam len jednu otazocku, rad by som si presiel aktivitu osobaku Praha - Pardubice ale webove stranky kde su umiestnene nefunguju.

Teda aspon mne nejdu. Stale to iste stranka sa neda nacitat
Stav z nedělního rána - OK - načteno po cca 4 vteřinách. Máš správný link? http://msts.web2001.cz/

matostav napsal:
Skusal som. Mam sice google chrome ale aj vo firefoxe je vysledok ten isty.

Tu prikladam link screenshot-u http://imgs.sk/index.pl?obr=SnimkaJPG-74942.jpg

Ani FW nemam nastaveny na blokovanie. Tak uz ozaj neviem kde moze byt zadrhel (pravdepodobne medzis stolickou a klavesnicou ale nenapada ma co)

I já používám Google Chrome a jde to, jak píše Martens, okamžitě. Opravdu bude ta chyba mezi židlí a klávesnicí.

U mých posledních aktivit se vyskytl problém s lokomotivou 123.004, kterou jsem tam omylem zapomněl. Jedná se o zatím neveřejný model, tak si ji nahraďte nějakou jinou. Zítra vydám opravené aktivity bez této mašiny.

Ahoj Michale! Tak jsem si projel to tvoje Pnko a ten Hrob řady 122 dostával pořádnej kotel. Nejenže jsem v zájmech strojvůdce před časem četl, že na tom se nedá jezdit, že to sou hrozný vraky, ale ono to je i v simulátoru. Palice mě bolela už v Nymburku, trakčáky řvou, nejede to a člověk se těšil na zastavení a to zase řvaly ventilátory. Hroby, prostě hroby ale to je přesně to co potřebujeme, takže radost ;-)

Chtěl bych Vám poděkovat za překrásný vánoční dárek daný dvěma aktivitami Pn 66363 a Vn 53664 spolu s kabinou cab122. Mám slabost pro jízdu s nákladními vlaky a Vaše aktivity jsem si náležitě vychutnal. Současně bych chtěl poděkovat i Pikku za krásnou mašinku cdc 122.022-7 a Zsr, který ji naladil. Opravdu moc překrásný dárek.

Back
Nahoře