F
FrantaVopička
Host
Sem můžete psát postřehy k mým aktivitám. Teď se konkrétně těším na komentáře k aktivitě Os 9319, kterou můžete stáhnout v Burze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Michal napsal:Sem můžete psát postřehy k mým aktivitám. Teď se konkrétně těším na komentáře k aktivitě Os 9319, kterou můžete stáhnout v Burze.
No přemýšlel jsem, jestli to pak ukončit, ale nakonec jsem si řekl, že takový kruťas nebudu.Miloslav Vlček napsal:...to nemá chybu v tý Přelouči, koukal jsem jak puk a samozřejmě jsem ho "přejel". Ještě že tam nebylo ukončení...
Hele ale ve stejném stylu s vytrhanými kolejemi by šly řešit takové vychytávky jako spadlé stromy na trati, závěje v zimní aktivitě, kamiony na přejezdech a další fígle.....chytání na praporek atp....Michal napsal:Mám radost, že se aktivita líbí, tak doufám, že nezůstane v tomto směru osamocena.![]()
Aktivita je parádní, jenom by to chtělo trochu upravit consisty nákladních vlaků. Chytání na praporek v aktivitě jeMartens napsal:Hele ale ve stejném stylu s vytrhanými kolejemi by šly řešit takové vychytávky jako spadlé stromy na trati, závěje v zimní aktivitě, kamiony na přejezdech a další fígle.....chytání na praporek atp....Michal napsal:Mám radost, že se aktivita líbí, tak doufám, že nezůstane v tomto směru osamocena.![]()
K tomu chytání jsem ještě nedojel vzhledem k tomu, že jsem se k ní dostal těsně před půlnocí a viděl, že tam v servisech je výpravčí se stopkou.....takže se za to omlouvám.Mondeo napsal:Aktivita je parádní, jenom by to chtělo trochu upravit consisty nákladních vlaků. Chytání na praporek v aktivitě jeMartens napsal:Hele ale ve stejném stylu s vytrhanými kolejemi by šly řešit takové vychytávky jako spadlé stromy na trati, závěje v zimní aktivitě, kamiony na přejezdech a další fígle.....chytání na praporek atp....Michal napsal:Mám radost, že se aktivita líbí, tak doufám, že nezůstane v tomto směru osamocena.![]()
.
Jo, jo, uplatnění by se našlo vícero. Toto je v podstatě z mé strany ukázková aktivita, kam by se mi líbilo, aby se aktivity ubíraly.Martens napsal:Hele ale ve stejném stylu s vytrhanými kolejemi by šly řešit takové vychytávky jako spadlé stromy na trati, závěje v zimní aktivitě, kamiony na přejezdech a další fígle.....chytání na praporek atp....
Řazení nákladních vlaků není moje silná stránka. 8) No alespoň jsem se snažil zjistit u každého vlaku co a v jakých vagonech převáží. To, že jsou to pak víceméně ucelené soupravy bylo zase z důvodu nižšího zatížení simulátoru při načítání souprav. Doufám, že MSTS načte vagon jednou a pak ho jen naklonuje. Ale netestoval jsem to. Možná by to věděl Džordž.Mondeo napsal:Aktivita je parádní, jenom by to chtělo trochu upravit consisty nákladních vlaků. Chytání na praporek v aktivitě je.
Michal napsal:Jo, jo, uplatnění by se našlo vícero. Toto je v podstatě z mé strany ukázková aktivita, kam by se mi líbilo, aby se aktivity ubíraly.Martens napsal:Hele ale ve stejném stylu s vytrhanými kolejemi by šly řešit takové vychytávky jako spadlé stromy na trati, závěje v zimní aktivitě, kamiony na přejezdech a další fígle.....chytání na praporek atp....Jenže to má jeden drobný háček. Každou takovouto "mimořádnost" je potřeba většinou vymodelovat na míru.
Ty vytrhané koleje a stopky do kolejiště se dají použít univerzálně, ale ten výpravčí asi ne.
No právě, že ho jako lokomotivu mám. Jinak by asi nešlo udělat, aby se mi objevil a zase zmizel. Cokoliv dáš do aktivity, tak podle mě musí být na kolejích. Ten výpravčí je vyosený o 2,5 metru a 0,5 metru zdvihnutý. Takže se bude hodit na standartní vzálenost kolejí a na nízský nástupní peron koridorového typu. :? Pokud by byl zájem to používat, pak by to asi chtělo udělat nějakou kolekci různých variant.Martens napsal:Proč myslíš, že by to nešlo s tím výpravčím univerzálně? Jediné, co by se tam muselo asi řešit je kam toho výpravčího umístit - do vlastní koleje asi nee, protože by pak blokoval path....ale možná je to blbá úvaha.
To je jasné, že musí být jako loko, ale asi ho stavíš na vedlejší kolej právě kvůli tomu obsazení path?Michal napsal:No právě, že ho jako lokomotivu mám. Jinak by asi nešlo udělat, aby se mi objevil a zase zmizel. Cokoliv dáš do aktivity, tak podle mě musí být na kolejích. Ten výpravčí je vyosený o 2,5 metru a 0,5 metru zdvihnutý. Takže se bude hodit na standartní vzálenost kolejí a na nízský nástupní peron koridorového typu. :? Pokud by byl zájem to používat, pak by to asi chtělo udělat nějakou kolekci různých variant.Martens napsal:Proč myslíš, že by to nešlo s tím výpravčím univerzálně? Jediné, co by se tam muselo asi řešit je kam toho výpravčího umístit - do vlastní koleje asi nee, protože by pak blokoval path....ale možná je to blbá úvaha.
Vidíš freightanim, to by mohlo být řešení. Model panáka jen jeden a umístění nastavené v engu.Martens napsal:To je jasné, že musí být jako loko, ale asi ho stavíš na vedlejší kolej právě kvůli tomu obsazení path?
A různé varianty? Engy asi ano, ale u toho panáka bych to možná řešil jenom samostatným modelem panáka a freigthanim...panáka prostě nechat volně a spojit jej jenom v rámci engu.
To jsem taky chtěl, ale ve své sbírce modelů jsem žádnou vhodnou techniku nenašel.nebulus napsal:Aktivitu som ešte síce celú neprešiel, ale to čo som videl sa mi páčilo. Mal by som nápad, čo tak pridať na "vytrhané koľaje" cez freightanim napríklad báger, bulodozér a pod.? Alebo skupinku robotníkov opierajúcu sa o lopaty?![]()