Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
První aktivita na trati BP v okolí Ostrava Hlavní :
Nvíte prosím někdo, kdo byl autorem ostravských skinů Kt8? Chtěl bych požádat o umístění na web, pro traffic do aktivit a nevím koho oslovit.
Dan
Ahoj Vlado, mně nejde o traffic hráče, jde o traffic coby skoro objekt k dopravě u hlavního nádraží do aktivit pro trať BP. Tam nemá cenu dávat nijak náročné modely, a ta "kačena" zabíra fakt málo, není náročná na kujus atd., jinak mám i ty T3 z ostravské sítě, ty jsi dělal taky ty? To víš, co by Ostravák si nemohu dovolit nemít v trainsetu takovéto věci.
Ano, všechno kolem té ostravské sítě jsem kdysi dávno dělal já (fakt pravěk, tyjo) - KT8, T3, německé obdoby Trií a Aster v nejrůznějších reklamních "polepech", K2... no, bylo toho celkem dost.
Tak abych Zbyňkovi nezas... vlákno, tak ještě pár obrázků z Ostravy a Bohumína, nemohu je sem nedat, v Ostravě jsem se narodil, žil tam a určitě se tam i jednou vrátím zpátky natrvalo. Taky okolí Ostravy samozřejmě dobře znám a jsem z té aktualizace tratě fakt nadšený.
Takže, R 733 Radegast GVD 2013, závěr aktivity Ostrava - Bohumín + posun v Bohumíně:
Ostrava hlavní nádraží
Ostrava Hrušov
Vrbice:
Bohumín:
Ahoj.
Tak, a už mi z toho ježdění po koridoru hrabe, takže pryč z něj a odskok. Dokonce ani nemusím shánět vozidla, či si stěžovat na absenci, vše je k dispozici pro aktivitu k trati Ztracená Old a vlak s pískem, Pn 6345 GVD 1956:
Polana výchozí stanice vlaku a posun v ní:
Na trati směr Zemanov:
Ahoj, pokračujem dál v již hotové aktivitě nákladního vlaku z roku 1956.
Zemanov:
Mlýny silo:
Mlýny, motorák zpět do stanice Polana a manipulák čekající až přijde čas na odjezd taky do Polany:
Mlýny, křižování osobáků do Staré Vody a Skalky:
Prací silně zapálený a vytížený zaměstnanec železnic u depa v Mlýnech:
Na trati do stanice Skalka:
Vlak vjíždí do skalice Skalka:
Ve Skalce křížuje s rychlíkem směr Stará Voda, s osobáky z Odbočné trati do Podhory a naopak, a s vracejícím se osobákem taky do Staré vody, který vlak písku předjížděl v Mlýnech.
Drezína Tatra a v pozadí další vytížený zaměstnanec ČSD, to pracovní nasazení se šíří po celé trati... :
Vlak odjíždí ze Skalky směr Podhora:
Ahoj. Takže kdo má zájem může tahat aktivitu rovnou na stránkách u tratě, pro kterou je tvořená (sekce aktivity trať Ztracená Old): http://jirik-tk.sweb.cz/
Přeji hezkou zábavu při nostalgické jízdě. Dan J.
Ahoj.
Další chystaná aktivita. Os 7549 GVD 2011, Železná Ruda-Alžbětín - Klatovy. Obrázky jsou z rozpracované aktivity, takže zatím bez vozů ve stanicích:
Železná Ruda-Alžbětín
Železná Ruda centrum:
Ma trati:
Železná Ruda město:
Na trati:
Špičák:
Na trati:
Hojsov Stráž-Brčálník:
Ahoj.
Když nám Miran ukázal nádherné modely pater Bpjo, měl bych jeden dotaz na odborníky. Kdysi jsem slyšel, že tyto vozy nemohly jezdit přes tunely, konkrétně v dobách ČSD jezdily vlaky 2x Bpjo + F z Ostravy do Frenštátu, ale Ostrava - Valmez už jezdily 4 dveřové Bai a když jsem se tehdy ptal proč, tak mi bylo řečeno, že kvůli tunelu někde mezi Mořkovem a Valmezem, i když nevím, že by tam nějaký byl, já vždy vystupoval právě v Mořkově. Jak se tedy věci ohledně povolení provozu na trati u této patrové jednotky měly?
Dan
Co já pamatuji ...: vozy VD Ostrava, loko Hondy LD Ostrava, čety LD Ostrava a VS Ostrava, výkony dělňasy Kunčice, Frenštát a sobotní rekreace Ostravice. Početně ty vozy sotva zajistily vozbu na tom krátkém rameni. Valachy vozili Valaši na Bertách/Bardotkách/Zamráčách se svými vozy Bai případně i Baik až do Kojetína.
Z Prahy i Plzně ta patra jezdila normálně tunelama i pod drátama.
Bobe díky. Takže to byla fáma, to jsem chtěl vědět, poněvač jsem uvažoval, kde vozy nasadím. Takže jestli to dobře chápu, mohu je nasadit kamkoliv na trati.
Dan