Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V Gmaxu dáš nahoře dáš nahoře File a potom Summary info, vyjede a je to hodnota Verts (pokud se mýlím tak mě prosím opravte)klimi napsal:Fabio pěkné!
Chci se zeptat.jak na objektu zjistim počet polygonu?Dík
Děkuji.přesně tak to texturování je nejhorší.Je tu nějaký zdatný "texturovač",který by mi pomohl udělat texturu z fotky a usadit na budovu??DěkujiFabio napsal:V Gmaxu dáš nahoře dáš nahoře File a potom Summary info, vyjede a je to hodnota Verts (pokud se mýlím tak mě prosím opravte)klimi napsal:Fabio pěkné!
Díky za chválu, teď mě ovšem čeká ta horší fáze tj. ůprava textur a otexturování objektu, na to já vůbec majster nejsem...
Počet poly je OK.Fabio napsal:Tak už mám kastli prvního baráku hotovou:
(Dům z Nádražní ulice)
typycká otázka začátečníka:
není 78 poly na takový barák moc?
klimi napsal:Děkuji.přesně tak to texturování je nejhorší.Je tu nějaký zdatný "texturovač",který by mi pomohl udělat texturu z fotky a usadit na budovu??DěkujiFabio napsal:V Gmaxu dáš nahoře dáš nahoře File a potom Summary info, vyjede a je to hodnota Verts (pokud se mýlím tak mě prosím opravte)klimi napsal:Fabio pěkné!
Díky za chválu, teď mě ovšem čeká ta horší fáze tj. ůprava textur a otexturování objektu, na to já vůbec majster nejsem...
nebulus napsal:Presne tak, niekedy si pripadám ako kúzelník s Photoshopom.... Až po ...textúr.
Tak to si neviem dosť dobre predstaviť . Photoshop považujem za veľmi použiteľný a schopný nástroj. Zoner používam tiež, efektívna je aj možnosť prenášať obrázky, resp. ich časti zo Zoneru do Photoshopu cez CTRL+C,V.Pawlik napsal:... já textury buším v Malování ve spolupráci se Zonerem...
Pawlik napsal:nebulus napsal:Presne tak, niekedy si pripadám ako kúzelník s Photoshopom.... Až po ...textúr.
Tak to jsi pašák, já textury buším v Malování ve spolupráci se Zonerem; tak a je to venku. HarkIV z toho měl hroznou legraci, když se to dozvěděl.
To mi silně připadá mou pokládku kolejí. Já to sice na hodiny nepočítám, ale víkendy utíkají a utíkají a já s pražskými spojkami stále nejsem hotov. A také si říkám. "Dal jsi se na vojnu, tak bojuj"Miran napsal:3 (slovy tři) dny po 12 hodinách než jsem z fotek dal textury dohromady do souboru. ............... Dal ses na vojnu, tak bojuj.....![]()