Veľká debata z 12. stretnutia MSTS o viac aj menej pálčivých témach.

Otázka je kde je otecko.....Môžeš mi to s matikou vypočítať...
Ale Milane, toto jsou jen takové legrácky. Ba ani to, zda se k Tobě baba hodí, nejde vypočítat. Ale uvědom si, že bez aplikace matematiky bychom si spolu nemohli takto psát ani provozovat naše simulátory. A já naši meteorologii a Ty vaše mašiny.

To je mi jasné.....Toto všetko ja uznávam. Ono Pavel nepochopil čo som sa snažil povedať....A možno som sa ja blbo vyjadril a nedalo sa to pochopiť......Možno v pekle pri pive by to šlo lepšie.

To Pajavlaky:
pozor na rozdíly mezi češtinou a slovenštinou. Pokud dem napsal že "Pájo možno to poznáš" neznamená to vůbec budoucí čas, tedy že bys to poznal někdy příště. Tady to znamenalo že "už to dávno znáš" neboli víš o co jde.....

Je velice smutné, jak je slovenština mladši generaci čím dál více vzdálená a angličtina čím dál bližší... Vidím to i u svých potomků. Bohužel, je vidět, jak pracuje naše školství... :-(

Snad tohle vlákno unese ještě jeden můj blábol. Chtěl bych vám všem popřát pohodové Velikonoce. Pokud někam pojedete,tak ať všechny vlaky ať jsou žluté, černé,modré a nebo i jen důlní drážky jedou jak mají a v pondělí vydařenou koledu bez metanolových stínů z minula

Back
Nahoře